Drake fortæller om sine første Jordans: »Jordan promoverer en vindermentalitet for alle«

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er andet end musik og den svære kærlighed i Drakes liv. Basketball er hans store sportspassion, og han er dybt involveret i Toronto Raptors, som han blandt andet har lavet en tøjlinje sammen med. Det var også, da han så dem spille i 2014, at hans hysteriske fnugrulleri blev fanget på tv.

I en ny reklamevideo for Nikes Air Jordan har popstjernen dog alt under kontrol, når han fortæller sit første par, Air Jordan XV, som han fik af sin far. De skaber holdånd blandt hans venner, fortæller han blandt andet.

Kampagnen, der med hashtagget #WEAREJORDAN opfordrer folk til at fortælle om deres forhold til basketstøvlerne. Den blev launchet sidste år, da brandet fejrede 30 års jubilæum.

Drakes nye samarbejde med Nike kommer i hælene på, at hans OVO-crew sidste år designede deres egne Jordans (se nedenfor).

Læs også: Drake tager ‘Hotline’-pis på sig selv i Super Bowl-reklame
 

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af