Kanye indtog L.A. med ny pop-up-butik – se billeder af den nye merchandise

Kanye indtog L.A. med ny pop-up-butik – se billeder af den nye merchandise

Sidst han åbnede pop-up-shop, tjente Kanye West eftersigende en million dollars på salget af ‘The Life of Pablo’-merchandise, der efterhånden er lige så hypet som hans Yeezy-kollektioner. Så ja, hvorfor ikke gøre det igen?

Det gjorde Kanye så i weekenden. Denne gang i L.A., hvor han med ultrakort varsel annoncerede shoppen via sin Twitter.

Kanye har ikke været ude og fortælle, hvor godt det gik med at dømme ud fra Instagram, var det endnu en sikker succes. På stativerne i det hvide lokale var der blandt andet den velkendte ‘Pablo’-denimjakke, en hvid bomberjakke, og nye sweatshirts – en med teksten ‘Tell All My Cousins I Love Them’ og den hvide ‘No More Parties in L.A.’-sweatshirt, der kom til salg online i fredags.

Ian Connor i en af de nye sweatshirts

Selv om du sikkert ikke lige var forbi merch-shoppen i weekenden, så har du igen mulighed for at få fat i en flig af Kanyes univers, da ‘No More Parties in L.A.’-sweatshirt igen kan købes via hans webshop.

kanye_thelifeofpablo_merch

Se flere billeder fra weekendens popup nedenfor.

Læs også: Kim Kardashian teaser de næste Yeezy 750’ere på Snapchat

Et billede slået op af HYPETRAK (@hypetrak) den

Et billede slået op af @crimexfashion den

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af