Stream Tyler, the Creators farverige og gakkede Golf Wang-modeshow – med besøg fra Kanye

I nat dansk tid afholdt Tyler, the Creator sit første rigtige modeshow med sit brand Golf Wang under MADE’s messe i Los Angeles. I april fortalte han Vogue, at han ville vise en anderledes verden, et løfte, showet uden problemer levede op til.

Rapperen præsenterede nemlig den nye kollektion i et gakket univers, der var lige dele modeshow og performance og til perfektion matchede de farverige, popkulturelle styles.

Showet blev afholdt i en kæmpe hal på en runway omkranset af gigantiske solsikker med indbyggede skateramper og to små roterende scener ved siden af, prydet af blandt andet kæmpe coladåselignende stole. Modellerne fremviste tøjet på nonchalant manér både gående og rullende ned ad runwayen på miniaturemotorcykler og skateboards.

Undervejs fik Tyler også præsenteret den helt nye skolinje ‘Golf Le Fleur’ ved at forære samtlige gæster et par gratis sneakers. Naturligvis benyttede rapperen også lejligheden til at optræde med et helt nyt track. Og nå ja, så dukkede Kanye West op for en kort bemærkning under Tylers afsluttende tale.

Du kan se hele showet ovenfor (løjerne begynder for alvor ved 21:30) og Tylers optræden med det nye nummer nedenfor via Golf Wangs Twitter.

Læs også: Tyler the Creator gør sig klar til sit første modeshow: »Hvis du kan lide det, kan du lide det«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af