Aeries nye kampagne siger intet nyt, men gentagelsen er stadig vigtig

Aeries nye kampagne siger intet nyt, men gentagelsen er stadig vigtig
Aeries faste model, Iskra Lawrence, i brandets SS16-kampagne

Diversitet fylder meget på overfladen i modeverdenen, men der skal ikke graves meget, før det ligner status quo. Tidligere i år viste en undersøgelse lavet af TheFashionSpot for eksempel, at kropsdiversiteten kunne ligge på et lille sted i SS16-printannoncerne.

Derfor føles det stadig vigtigt, når et brand som American Eagles undertøjsmærke, Aerie, lancerer en ny kampagne. For selv om budskabet om at elske dig selv, som du er, næsten føles kliché, så virker det stadig relevant i en branche, der oftest promoverer uvirkelige kropsidealer.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det virker ekstra vigtigt, fordi Aerie ikke blot har hyret tidens go-to større model Ashley Graham og så været tilfredse med det. Brandet har en længere dedikation til at bruge uretoucherede billeder af kvinder med mange forskellige kropstyper.

Med ‘The Share Your Spark Experience’-kampagnen bruger de flere ‘modeller’, der aldrig har stået foran et kamera tidligere. »Selv om du ikke ser dig selv repræsenteret i medierne, betyder det ikke, at du ikke har en gnist«, siger en af modellerne i reklamevideoen.

At bruge Hailie Steinfelds ‘Love Myself’ som underlægningsmusik er måske lidt for oplagt, men ‘show it, don’t tell it’ virker ikke som målet her.

Læs også: Fem undertøjsmærker der har succes med at vise kvinder, som de er

Læs også: Ashley Graham går til angreb mod ’body shaming’ i åbent brev

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af