Tidal streamer Rihannas næste Fenty x Puma-show fra Paris Fashion Week

Tidal streamer Rihannas næste Fenty x Puma-show fra Paris Fashion Week

Opdatering: Du kan se showet live HER – skulle også være åbent for ikke-abonnenter.

Der er efterhånden old news, at modebranchen er i forandring. See now, buy now-kollektioner indtager modeugerne i disse dage, danske Martine Jarlgaard lavede et augmented reality-show, og Kanye West teamede igen op med Tidal og streamede sit seneste show live fra New York Fashion Week.

Nu vil Rihanna også være med på vognen, og når hun viser sin anden Fenty-kollektion, kan du kigge med hjemme foran computerskærmen, hvis du altså er Tidal-abonnent.

Det hele løber af stablen den 28. september i forbindelse med modeugen i Paris. For mens Rihanna viste sin første kollektion i New York, så rykker hun denne gang til modens hovedstad nummer ét.

»Temaet og konceptet (for den nye kollektion, red.) passede best til en af mine yndlingsbyer, Paris«, siger Rihanna ifølge en pressemeddelelse.

Det vides endnu ikke, hvad tid showet løber af stablen, men følg med her på siderne.

Rihanna og Puma har også lige offentliggjort, at Cara Delevigne er ny kampagnemodel for Puma, ligesom Kylie Jenner også er det. Kampagnen, som kan ses nedenfor, havde Rihanna som kreativ tovholder, skriver Refinery 29.

Læs også: Rihanna overraskede fans i New York – besøgte Fenty-popup-butikker

caradelevigne_puma5 
caradelevigne_puma4 
caradelevigne_puma3 
caradelevigne_puma2 
caradelevigne_puma

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af