Ugens bedste sneaker-nyheder – den originale NMD, retro-sko og Y3-sci-fi

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Ud over Rihannas nye, innovative sneakers og stiletter har det været endnu en travl uge i sneaker-land.

Tubular Invader Strap i pink

adidas-originals-tubular-invader-pink 
Den har længe været en af vores favoritter – og måske endda lidt overset. Som en minikopi af Yeezy Boost 750, men fed i sin egen ret. Og nu fås den altså i en ny lyserød colorway, der er mere opsigtvækkende end de tidligere farvevalg.

Den er pt til salg hos Adidas i USA, hvor den kun koster 665 kroner.


Luksus sneaker

coach 
Ethvert highend-brand har efterhånden sneakers i kataloget – fra Gucci til Christian Louboutin. Det gælder os for amerikanske Coach, der netop har lanceret denne Patchwork C210, som kipper med kasketten til Nikes Air Force 1. Coach har dog sat en ekstra høj sål på. Skoen koster 2.800 kr. hos Mr. Porter.


Old school Adidas

adidas-albrecht 
Der er tunge 70’er-vibes over Albrecht-modellen, og den er da også stærkt inspireret af Sevilla, en af Adidas’ sko fra det fodformede årti. Skoen har dog fået et moderne løft og fremstår skarp i de to brunlige ruskindsnuancer.

Modellen er eksklusivt til salg igennem Size? og koster 600 kroner.


Skinnende retro

puma-clyde 
Okay, den minder utroligt meget om Puma Suede, men Clyde-modellen er faktisk en gammel sag fra 1973, hvor Walt ‘Clyde’ Frazier blev den første basketballspiller til at få sin egen sko hos Puma. Nu har skoen dog fået nyt liv med et skinnende finish og kan købes eksklusivt hos Footlocker for 730 kroner.


En sko man får lyst til at spise

nike-marxman 
Nikes Marxman Premium er en af brandets mere futuristiske af slagsen, selvfølgelig især på grund af stroplukningen, der erstatter snørebånd. Og i denne nye ‘terra red’ colorway ligner den også bare noget sødt, man får lyst til at spise. Skoen koster 970 kroner hos Füel.


I fængsel med Reebok

livestock-reebok-npc 
Det virker lidt kontroversielt, men den canadiske butik Livestock har til sit samarbejde med Reebok fundet inspiration i spjældet. Sådan helt i bogstavelig forstand. Deres bud på NPC Strap-modellen har derfor orange detaljer og også et påtrykt fangenummer, 02003-16, der hentyder til butikkens levetid fra 2003 til nu.

Skoen kommer til salg i morgen via Livestock.


Vinter-basketball

nike-sb-dunk 
Nike SB er klar med to nye colorways af deres Dunk High Boot, der måske ikke ligefrem hjælper på dit dunk, men som i hvert fald er en god, robust efterårs- og vintersko. Den kommer i en triple black variant og så den afbillede med brunt ruskind og de flotte, kontrastskabende snørebånd. De koster 800 kroner hos Premier.


Ny sko er klassisk Y-3

y3 
Yohji Yamamoto har efterhånden en genkendelig dna, når han designer sneakers til sit Y-3-samarbejde med Adidas. Det går også igen i den nye X-Ray Zip Low BOOST. Den er sort, selvfølgelig, en lynlås erstatter snørebånd og overdelen er lavet i neopren, mens Adidas’ tre striber er flyttet til den stabiliserende hælstrop.

Det er unikt og fedt, hvis man er til det fremtidsagtige look. Skoen koster 2.500 kroner hos Wrong Weather.


NMD går full-circle

adidas-nmd 
Der er sket meget, siden Adidas slap deres seneste hype-monster, NMD, løs i december sidste år. Et hav af colorways er blevet sluppet, og de fleste er blevet udsolgt lynhurtigt. Den originale version på billedet står dog stadig som en af de bedste og sælges stadig på nettet til flere tusinde kroner.

Hvis du gerne vil have fingre i den, er der dog måske godt nyt. Sneaker News påstår i hvert fald, at skoen med de røde og blå plugs kommer til salg igen den 15. december. Vi håber, at Adidas snart bekræfter det rygte.


Ny Ultra Boost

adidas-ultra-boost-atr-street-1 
Flere rygter, men vi synes, du skal have den med. Ligesom med NMD har Adidas efterhånden lavet et hav af Ultra Boost varianter. Meget tyder på at den næste bliver denne ATR Street-model, som blander et mellemhøjt sokkedesign med efterårsfarvet Primeknit. Det vides dog endnu ikke, hvornår – eller om – den kommer i salg.


Stærk efterårssko

nike-sfb 
Med en overdel af ruskind og nylon og et højt skafte er Nikes nye mørkeblå colorway af SFB 6-Inch god til det våde vejr – og flot. Skoen koster 1.350 kroner hos Titolo.

Læs også: Rihanna tog skodesign til et nyt niveau under Fenty-show – her er næste års hype

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af