Ugens bedste sneaker-nyheder – Yeezy-fodboldstøvler, Hummel og Teyana Taylor

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Yeezy som fodboldstøvle
Adidas havde løftet sløret for, at det udvidede samarbejde med Kanye West også ville betyde, at Yeezy-linjen ville bevæge sig ind i sportswear, og nu er første bevis her allerede.

I går takkede Denver Broncos-spilleren Von Miller nemlig Kanye og Adidas for at give ham et par støvler, der mest af alt bare ligner Yeezy Boost 750 med en sål fra en typisk amerikansk fodboldstøvle. Det vides endnu ikke, hvornår støvlerne kommer i handlen.


Reebok_Teyana-Taylor 
Teyana Taylor på fødderne
Efter hendes optræden i Kanyes ‘Fade’-video og tur ned af Yeezy-catwalken i onsdags er Teyana Taylor på alles læber, og nu kan hun også snart komme på fødderne. Den G.O.O.D. Music-signede kunstner har nemlig lavet en rød version af Reeboks Question-model, som forventes at udkomme den 7. oktober. Og den ser ud til at være perfekt til at danse som Taylor i ‘Fade’-videoen.


hummel 
Hummel fortsætter udvikling
Det danske sportsmærke er i gang med en revitalisering, og dette samarbejde med den italienske butik Par5Milano er seneste skud på stammen. Sammen har de opdateret Marathona-modellen med ruskind og en gummisål. Skoen er til salg nu hos Par5Milano for 1.180 kroner.


puma-ueg-lookbook-1 
Puma i polske hænder
Mens mange collabs ender med at handle om nye colorways, så har polske brand UEG lavet en stærk og udfordrende capsule-kollektion sammen med Puma. Kollektioner er blandt andet inspireret af rummet og inkluderer blandt andet disse snøreløse sneakers og den vildere knæhøje støvle. Hele kollektionen forventes ude senere i år.

puma-ueg-lookbook-2


asics 
Skokamæleon
Asics har givet deres GEL-Lyte Runner en fræk update med et mesh-materiale, der skifter mellem en rød og grøn nuance alt efter vinklen, du ser skoene fra. ‘Chameleoid Mesh’ er blandt andet til salg hos Afew og koster 750 kroner.


adidas-alphabounce 
Mere triple black
Alle sko kommer for tiden i helt sorte colorways, og nu er turne kommet til Adidas’ AlphaBounce. Modellen blev lanceret i juni og har fået et ekstra futuristisk look i triple black. Skoen kommer til salg i morgen, men indtil videre kun i Adidas’ amerikanske webshop, hvor den koster 660 kroner.


adidas-tubular-doom 
Tubular Doom med bikuber
Ja, det er ikke så meget at sige. Det er ikke så længe siden, at Adidas lancerede Tubular Doom-modellen i Primeknit, men nu får den en ny colorway med dette geometriske print. De mere farverene sorte og hvide modeller er dog også lige kommet til salg i Danmark, hvor blandt andet Støy sælger dem for 1.200 kroner.


diadora 
Sig det med farve
Der er knald på denne colorway af Diadoras N.9000-model, som det italienske skomærker har lavet i samarbejde med det parisiske kreative bureau La MJC. Diadora er måske også godt klar over, at det kræver en vis person at hoppe i den farve. I hvert fald er der kun lavet 200 par, som bliver sat til salg i morgen i Club 75 i Paris. Skulle der være par tilovers kan de findes i butikkens webshop efterfølgende.


NMD, NMD, NMD
Det bliver snart for meget, for ikke en måned uden indtil flere NMD-nyheder fra Adidas.

adidas-nmd-r1-solar-red-1 
Først og fremmest har NMD_R1 vildt skarp i ‘Solar Red’-colorway’en, som skulle blive sat til salg allerede den 17. september.

adidas-nmd-r1-october-2016 
Hvis de er lidt for hidsige for dig, så kan du vente indtil oktober, hvor R1’eren kommer i en lyseblå, mørkeblå og sort colorway.

adidas-nmd-winterwool 
Lige i tide til de kommende (hvis sommeren altså ikke bare fortsætter uendeligt) koldere måneder lancerer Adidas uldversioner af R1 og City Sock i sort med hvid mellemsål. Begge modeller kommer til salg hos Rezet Store i næste uge.

adidas-hu-nmd 
Og som rosinen i pølseenden er Pharrell Williams snart klar med den næste colorway af sin Hu NMD-sko. Den skulle eftersigende blive sat til salg den 1. oktober, men datoen er endnu ikke bekræftet.


eytys-jet-1 
Løb i dine Eytys
Det svenske sneaker-mærke har længe slået sig på en afslappet hverdagsilhuet, hvor især modellen Mother med sin hvide, tykke sål har gået sejrsgang. Med lanceringen af modellen Jet viser Eytys dog, at de gerne vil bevæge sig ind på nyt territorium.

For Jet er – modsat mærkets andre modeller – en løbesko, der dog stadig bibeholder den velkendte æstetik. Formsproget er nemlig stadig retro, sålen stadig dominerende og farvekombinationerne holdt i afdæmpede nuancer. Skoene koster 1.265 kroner hos Eytys.


kangaroos 
‘Peanutbutter’ får sin ‘jelly’ hos Kangaroos
I 2014 lancerede tyske Kangaroos en lysebrun, peanutbutter-inspireret sko i samarbejde med sneaker-webshoppen Afew. Nu har de to slået pjalterne sammen igen for at lancere en sko inspireret af af den anden ingrediens i en peanutbutter/jelly-sandwich. Skoen koster 1.860 kroner og udkommer den 17. september i et meget begrænset antal hos Afew.


maison-margiela 
Gammel Maison Margiela-kending i metalliske klæder
Det franske modehus er gået sammen med stormagasinet Barneys New York om en eksklusiv lancering af Maison Margielas kendte Future High Top-model. Selve designet er holdt i det velkendte med den brede velcrolukning og åbne front.

Materialerne afviger dog med en kombination af læder og mesh, mens farverne tager skoen hen i en helt anden boldgade med en nuance af enten kobber- eller sølvfarvet tone-i-tone. Skoen koster 7.775 hos Barneys New York.


Nye denim-sneakers
Der sker næsten altid noget spændende, når denim bliver brugt på sko. Det har ugen givet to nye eksempler på.

bonum-mythography 
Det japanske denimmærke Bonum har slået sig sammen med den japanske skoproducent Mythography, hvilket har affødt en stærk skokollektion, der kombinerer de to virksomheders håndværk og æstetik. I kollektionen finder man blandt andet disse high-top sneakers, der i en blålig patch-work denimkvalitet og med en kontrastende hvid gummisål, er et fremrangende bud på en original model. Skoen bliver dog umiddelbart kun sat til salg i udvalgte japanske forretninger.

nike-woven-chukka-denim 
Det er ikke kun i Japan, at denimmaterialet bliver tænkt ind i sneakerdesign. For Nike har relanceret Air Footscape Woven Chukka i en højere udgave med mørkeblå denimpaneler, tone-i-tone flet, neopren omkring ankelstykket, læder på hælkappen og selvfølgelig den tykke hvide sål. Skoen koster 1.190 kroner hos Atmos.


saucony 
Saucony går pastelvejen
Hvis du er til mere klassiske løbesko, så har Saucony din ryg. Og med de to nye colorways af Grid 9000-modellen bliver toppen af sports-feelet fint taget af. Skoene er til salg hos blandt andre Solebox for 900 kroner.

Læs også: Sneakerguide: Minimalisme til efteråret

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af