The Weeknd lancerer stort samarbejde med H&M – viser ny bomberjakke

The Weeknd lancerer stort samarbejde med H&M – viser ny bomberjakke

Abel Tesfaye har gang i en magtdemonstration af rang. Hans imødesete album, ‘Starboy’, lander den 25. november. Han har lige annonceret første del af en imponerende verdensturné, der blandt andet tager ham forbi København. Han bliver ambassadør for Puma og laver også en kollektion med sportsmærket næste år.

Og nu tilføjer han så et større samarbejde med H&M. Det annoncerede han i går på Instagram.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

excited to announce that I’m starring in the @HM and XO campaign launching March 2017 #HMSPRINGICONS

Et billede slået op af The Weeknd (@theweeknd) den

Han skal være model for brandets herrekampagne Spring Icons Selected by the Weeknd, hvor han vil udvælge nogle styles fra H&M’s kollektion, men meget tyder på, at samarbejdet også vil inkludere et møde mellem hans tøjlinje XO og den svenske gigant.

På pressebilledet er han også iklædt en bomber med ‘XO’-mærke på brystet. Det kunne sagtens være en del af den kommende kollektion, som er sat til at ramme butikkerne den 2. marts.

Hvis du bare må have fingre i lidt XO inden, så er The Weeknds webshop åben, ligesom han i weekenden har proklameret, at han åbner popup-butikker. Det vides dog stadig ikke, hvor det bliver.

Læs også: The Weeknd bliver en del af Puma

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af