Emma Leth tilbage på catwalken – går Balenciaga i Paris

Emma Leth tilbage på catwalken – går Balenciaga i Paris

I november blev den danske model mor, men i weekenden var hun tilbage på catwalken – og ovenikøbet på en international en af slagsen. Under modeugen i Paris gik hun nemlig for Demna Gvasalia og Balenciaga.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

thank you for having me (: @balenciaga @lottavolkova

Et opslag delt af E.P.A.H.H.A.M (@emma_leth) den

Og selv om Emma Leth er en af de senere års mest brugte modeller i danske magasiner og kampagner, så har hun faktisk ikke gået mange internationale shows i sin karriere. På den måde var det en endnu mere opsigtsvækkende optræden – især når Balenciaga takket være Gvasalias aftryk får meget opmærksomhed for tiden.

balenciaga_aw17_1

Leth indtog catwalken i en knælang, plisseret og blomstret kjole, efter at en række modeller havde vist Gvasalias evne til at gentænke det ‘normale’ med jakker, der var knappet oppe på skulderen.

balenciaga_aw17_2

Showet transformerede også flere elementer fra en bil, så der var nederdele lavet som foldede gulvmåtter, clutch-tasker af sidespejle og øreringe som sikkerhedsselespænder, før Gvasalia sluttede showet med couture-kjoler, der var inspireret af Cristobal Balenciagas tidligere designs og var en fejring af brandets 100 års jubilæum.

Ina Maribo Jensen
Ina Maribo Jensen

Den danske model Ina Maribo Jensen lukkede showet i én af dem, en lang lilla sag med Gvasalias genkendelige strømpestilletter.

Det er ikke første gang, at Gvasalia og hans caster og stylist Lotta Volkova har vist deres forkærlighed for danske modeller. Tidligere har Emil Wæde Frederiksen og Caroline Clante for eksempel gået Vetements-shows, mens Volkova har brugt Anton Schmidt hos Gosha Rubchinskiy.

Læs også: Nicki Minaj har styr på stilen under modeugen i Paris

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af