Kanyes Calabasas-kollektion droppede i aftes, og du missede det

Kanyes Calabasas-kollektion droppede i aftes, og du missede det

Kollektionen har været rygtet længe, og på det seneste har det også heddet sig, at Kanye West ville bruge sin egen webshop, Yeezysupply.com, som eneste distributionskanal for Calabasas-tøjet. Og i går aftes skete det så.

Helt hemmeligt spredte nyheden sig, primært takket være de altid informerede folk hos Yeezy Mafia. Først skrev de, at kollektionen ville droppe inden for nogle få timer, men intet konkret tidspunkt, og på Yeezysupply lå stadig kun nogle sko fra ‘Yeezy Season 3’.

Skærmbillede 2017-03-29 kl. 08.49.24

To par timer senere var Calabasas-kollektionen der til gengæld – og allerede udsolgt. Der var en cap, de allerede berømte sweatpants med tilhørende sweatshirt, sokker og selvfølgelig Yeezy Powerphase-sneakeren.

Du var sikkert ikke blandt de hurtige, hvis du læser dette, men hvis du ærgrer dig, så må du sætte din lid til, at Yeezy Mafia også ved, hvad de snakker om, når de skriver, at der lander mere Calabasas-gear til efteråret.

Du kan tjekke hele Calabasas-droppetYeezysupply.com.

Læs også: Er Kanye Wests nye sneaker en Reebok-kopi?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af