Jared Letos ’Cast Away’-look stjal opmærksomheden til Guccis cruise-show

Jared Leto før showet på Palazzo Pitti i Firenze
Jared Leto før showet på Palazzo Pitti i Firenze (Foto: Getty images for Gucci)

Sammen med Demna Gvasalia er Alessandro Michele den designer, der har skabt mest opmærksomhed i modeverdenen de seneste to år. I hans hænder er Gucci blevet et fornyet og sprudlende modehus, hvis farveglæde, broderier og mønstermix har sat tydelig spor på tidens looks.

De kendte elsker ham og Gucci – og især Jared Leto, der lader til at have et nærmest symbiotisk forhold til Michele. Som fast posterboy har Leto scoret mange point på diverse røde løbere i fulde Gucci-outfits.

I går peakede han dog, da han mødte op til Guccis cruise-show i Firenze i fuldt pimp-look og ‘Cast Away’-frisure/-skæg. Som det perfekte eksempel på Micheles design-dna matchede han en lille velour-trenchcoat med gule bukser og en højhalset mintfarvet top – og sølvstøvler, selvfølgelig.

Beth Ditto
Beth Ditto (Foto: Getty images for Gucci)

Det bliver ikke meget vildere – heller ikke selv om Gucci-showet også var ret velbesøgt. Beth Ditto, Dev Hynes, Kirsten Dunst, Donald Glover og Dakota Fanning var også tilstede, mens Savages Jehnny Beth gik showet.

Læs også: Jared Letos meget grønne jakke afføder Photoshop-battle

Donald Glover
Donald Glover (Foto: Getty images for Gucci)
Kirsten Dunst
Kirsten Dunst (Foto: Getty images for Gucci)
Dakoto Johnson
Dakoto Johnson (Foto: Getty images for Gucci)
Dev Hynes
Dev Hynes (Foto: Getty images for Gucci)
Jehnny Beth på catwalken
Jehnny Beth på catwalken (Foto: Dan Lecca/Gucci)
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af