De fire bedste looks fra Astrid Andersens SS18-show i London

I går vidste den danske designer sin kommende sommerkollektion, da hun igen var en del af herremodeugen i London.

Astrid Andersen London Menswear Spring Summer 2018 London June 2017

Udfordrende crop top

Selv om Astrid Andersen er ikke vild med at få skudt i skoene, at hun udfordrer herregarderoben, så er der nok mange mænd, der kigger endnu engang, når de ser en crop top, som den hoodie en af modellerne havde på på catwalken. For selv om vi var igennem snakken sidste år, da den amerikanske fodboldspiller Ezekiel Elliott viste mave, så var blandt andre Mic hurtige til at påpege, at det langt fra er første gang, at mænd i populærkulturen har båret crop tops.

Og ja, hvorfor ikke? Især når det gøres med så stor naturlig selvfølgelighed, som Astrid Andersens sommer-look skabte. Samtidig beviste det igen, at danskeren er en moderne designer, der er skubber til grænserne uden at blive forceret eller påtaget.

Astrid Andersen London Menswear Spring Summer 2018 London June 2017

Andet end sport

Der var egentlig mange farver og mønstre på Astrid Andersens SS18-kollektion, men vi blev især fanget af flere af de hvide looks, som dette nålestribede outfits, der ligger sig i kategorien med de mindst sportsinspirerede af slags fra danskerens hånd. Sæsonens tema var safari, hvilket skinner igennem i hatten og skjortens overdimensionerede lommer.

Andersen har ikke lavet mange skjorter igennem karrieren, men gør det her med største selvfølgelighed og i en løs pasform, så koblingen til hendes urbane mænd stadig er tydelig.

Astrid Andersen London Menswear Spring Summer 2018 London June 2017

Klassisk Astrid Andersen

Nålestriberne gik igen i dette look, der er mere klassisk Astrid Andersen. Her er sportsreferencerne helt fremme med tracksuitet, men med et twist fra den metallisk skinnende blonde-trøje, som efterhånden er blevet en rød tråd igennem danskerens kollektioner. Tracksuitets pasform er mere kropsnær end størstedelen af de nye looks, og det var nok en af kollektions mest kommercielle styles.

Astrid Andersen London Menswear Spring Summer 2018 London June 2017

Stærkt overtøj

Ja, der var som sagt også farver på SS18-kollektionen, som på denne bomber der nærmest samlede alle kollektionens mønstre i ét med det blomstrede print, nålestriberne og de blå og grå horisontale striber. Det var dog den grønne trenchcoat, der især imponerede her og var med til at slå fast, hvor stærk Astrid Andersen er, når det kommer til overtøj. Farven, den store krave, ærmer der tilsynelandende kan lynes af og de tykke sorte, grafiske streger, der gik igen i flere styles, var det et flot bud på tidens mange tekniske overdele.

Så bliver det spændende at se, hvordan Astrid Andersen fortolker kollektionen til kvinderne. For ligesom i foråret viste hun kun herre-looks i London. Så mon ikke hun igen deltager i den københavnske modeuge med kvindesiden?

Læs også: Tre overraskelser fra Gosha Rubchinskiys nye kollektion – fra Burberry til tvetydighed

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af