Drake hæver barren med nyt OVO x Canada Goose-samarbejde

Drake hæver barren med nyt OVO x Canada Goose-samarbejde

På tøjfronten har OVO aldrig for alvor imponeret, selv om det Drake-affilierede brand absolut har ramt plet hist og her med blandt andet deres Air Jordan-collabs. Sidste år fik vi også en stærk bomberjakke med pelskrave på hætten lavet i samarbejde med Canada Goose.

Og det er netop de to, der har slået sig sammen igen, og denne gang er resultatet endnu bedre. For mens bomberjakken var alle steder sidste år, så er de tekniske jakker noget af tidens mest populære overtøj – og ret perfekt til det danske vejr.

ovo-canada-goose2

De såkaldte Timber Shell Jackets er holdt super clean og fås i en sort eller en hvid variant, hvor især den sorte med gulddetaljerne står skarpt. Guldlinjerne er lavet i refleks, mens jakken selvfølgelig er både åndbar og vandtæt.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

De to varianter bliver sat til salg på fredag klokken 13 i OVO’s webshop.

Læs også: Fokus på brugbarhed: Syv windbreakers til foråret

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af