Glem Yeezy Powerphase, de her Apple-sneakers står til 100.000 kroner på auktion

Glem Yeezy Powerphase, de her Apple-sneakers står til 100.000 kroner på auktion

At sneakers er blevet en business i sig selv, hvor resellers kan tjene millioner på at købe og sælge de mest hypede modeller, er ikke nyt, men derfor vækker det alligevel opmærksomhed, når eBay slår en auktion op med et par sjældne Apple-sneakers, hvor startprisen står til 100.000 kroner.

Ifølge Heritage Auctions, der står bag salget, er skoen lavet af Apple i de tidlige 90’ere eksklusivt til deres ansatte og er eftersigende blevet verificeret af sneaker-børssitet StockX. Det er en amerikansk størrelse 9,5, der er sat til salg, hvis du overvejer at byde. Heritage Auctions forventer, at salgsprisen lander i nærheden af 200.000 kroner – men så skal køber også selv stå for fragtomkostningerne.

Så hvis du ikke fik fingre i Adidas Yeezy Powerphase, men desperat har brug for et par unikke, hvide sommer-sneaks, så er det noget med at sidde klar ved tasterne på søndag klokken 20, hvor live-auktionen begynder.

Auktionen er en del af en større samling af sneakers, tasker og popkunstværker, der bliver sat til salg på søndag.

Læs også: Ugens bedste sneaker-nyheder – dansk islæt, retro-Nike og Adidas-teknologi

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af