Fem danske tøjmærker kæmper om 500.000 kroner i relanceret Magasin-pris

Fem danske tøjmærker kæmper om 500.000 kroner i relanceret Magasin-pris
Fra Lærke Andersens Pre-Fall 17-kollektion

De seneste fire år har Dansk Design Talent – Magasin Prisen hædret nye talenter i det danske modelandskab. Anne Sofie Madsen, Mark Kenly Domino Tan, Tonsure og senest Cecilie Bahnsen har vundet prisen, der inkluderede 500.000 kroner i præmie.

Nu relanceres prisen og skifter navn til Magasin du Nord Fashion Prize. Konceptet er dog i grove træk det samme, og der er stadig en halv million på højkant. I går annoncerede Magasin de fem nominerede designere og brands i årets konkurrence.

Der er tale om Lærke Andersen, Randy, All At Sea, Clouds og AF Agger (der tidligere hed AF Agger-Flachs).

Tidligere blev designtalenterne parret med en mentor og en musiker, som de skulle designe en kollektion til, hvorefter en jury bestående af danske modeskribenter og -eksperter samt en brugerafstemning afgjorde, hvem der vandt.

I år vil vinderen af Magasin du Nord Fashion Prize blive fundet af en mindre jury på 15 personer, der blandt andre inkluderer designeren Peter Jensen, Ganni-direktør Nicolaj Reffstrup og chefen for Copenhagen Fashion Summit Eva Kruse. De vil eftersigende vægte både design og forretningsplan, når de skal udpege vinderen i oktober.

Læs også: Lærke Andersen udfordrer feminine kønsidentifikationer: »Jeg kan godt lide at være rebelsk«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af