Demna Gvasalias seneste LOL-mode: Plateau-Crocs og scootertasker

Demna Gvasalias seneste LOL-mode: Plateau-Crocs og scootertasker

Han er mester-sampler og har tidligere stjålet alt fra DHL-t-shirts til Levi’s-jeans og gjort det til højeste mode og slået et slag for, at det almindelige sagtens kan blive ekstraordinært i de rigtige rammer og styling.

I dag gjorde Demna Gvasalia det igen, da han viste sin vision for Balenciagas SS18-kollektion. Udover de danske modeller Emma Leth og Klara Kristin så faldt vores opmærksomhed hurtigt på de mange plastiktasker, der mest af alt lignede bagagetasken på en scooter, og selvfølgelig de plateau-Crocs, som de sidste modeller i showet bar.

Allerede sidste år slog den engelske designer Christopher Kane et slag for Crocs med sine udsmykkede og marmorerede plastiksutter. I hænder på Gvasalia er sålen altså blevet ekstra høj, så Buffalo-støvlerne også bliver vækket til live i baghovedet.

Og så var det slet ikke de eneste vilde sko på Balenciaga-catwalken. Der var også plads til en videre udvikling af de sokkestilletter, som Gvasalia allerede har gjort populær. Denne gang var der prints af blandt andet pengesedler på strømperne.

Samtidig var der et par stiletter fyldt med lange nitter, som kunne gøre selv den vildeste punker jealous.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er ingen tvivl, mode og design bliver altid en smule sjovere – og mere tosset – i hænderne på Demna Gvasalia.

Læs også: Emma Leth gik Balenciaga-show igen – fik selskab af Klara Kristin

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af