Emma Leth gik Balenciaga-show igen – fik selskab af Klara Kristin

Emma Leth gik Balenciaga-show igen – fik selskab af Klara Kristin
Emma Leth til Balenciagas SS18-show

Demna Gvasalia er stadig den designer, alle holder øje med (måske sammen med Guccis Alessandro Michele), og mens han laver alternative kollektionspræsentationer med sit eget label, Vetements, så er Balenciaga hans show-outlet lige nu. Derfor er det også en stor ting for en model at gå hans ejendommelige catwalks.

Og det var netop, hvad Emma Leth gjorde tidligere i dag, da hun for anden sæson i træk var blandt Gvasalia og co.’s udvalgte. Leth har ikke haft den store internationale karriere tidligere trods sin massive tilstedeværelse på den danske modescene. Efter Balenciagas FW17-show i foråret var hun også med i reklamekampagnen og har siden været i magasinet Dazed.

Det er stadig det eneste show, Leth har gået denne sæson, men i hvert fald et vigtigt et af slagsen.

Fra Klara Kristins Instagram Story

Denne gang fik hun følgeskab af Klara Kristin, der ligesom Leth ikke har gået mange internationale catwalks. Hun har primært været brugt i modeserier samt interviewartikler efter hendes rolle i Gaspar Noes film ‘Love’. For et par uger siden gik hun dog Zadig & Voltaires show i New York og kan altså nu tilføje endnu et flot show til sit cv.

Klara Kristin på Balenciaga-catwalken

Se billeder fra hele Balenciaga-showet hos Vogue – eller via videoen nedenfor.

Læs også: New York viser vejen – mest mangfoldige modeuge nogensinde

Klara Kristin til Zadig & Voltaires SS18-show
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af