G-Eazy laver kollektion for H&M – ude til foråret

G-Eazy laver kollektion for H&M – ude til foråret
G-Eazy i et look fra H&M-samarbejdet.

G-Eazys nye album ‘The Beautiful and Damned’ landede i går, men nu kan den amerikanske rapper også skrive designer og model på cv’et. I tråd med The Weeknds XO-kollektion for H&M er G-Eazy nemlig nyeste, musikalske ansigt til at lave et designsamarbejde med den svenske modegigant.

Ligesom The Weeknd, og David Beckham, der tidligere har designet for H&M, er rapperen blevet signet til Ford Models i forbindelse med samarbejdet, og han er dermed den første rapper nogensinde til at blive signet til det hæderkronede modelbureau.

I et interview afslører G-Eazy, at H&M-kollektionen både er inspireret af hans forkærlighed for hiphop, punk og 50’er-retro. Ifølge rapperen vil man derfor kunne forvente alt fra skarpe jakker og smalle jeans til hawaii-skjorter og grafiske t-shirts i H&M-kollektionen.

Kollektionen er ude 1. marts 2018.

Læs også: Yeezy Season 6’-kollektionen er ligegyldig, men kampagnen er genial

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af