Ugens bedste sneaker-nyheder – Air Force 1-jubilæum, skotsktern og Powerphase vender tilbage

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Kanye bringer Powerphase

Det er svært at sige, om Kanye har brug for lidt penge for at kunne købe hele Kardashian/Jenner-klanen julegaver, men sammen med Adidas har han i hvert fald fyret op under de skokedler, der ellers kun har småsimret i år. Efter to par Yeezy Boost 350 V2 og en tredje på vej får vi nu den grå version af Yeezy Powerphase, der blevet teaset for længe siden.

Naked har allerede skrevet, at de sælger skoen for 1.000 kroner lørdag den 9. december, og eftersigende skulle den også komme til salg herhjemme hos Wood Wood og Norse Project samt online hos Adidas og Yeezysupply.


Furykaze lander i trippelsort

Futures første signaturmodel for Reebok er en stærk detaljerig sneaker, der efter den grå debut nu allerede kommer i en sort version. Den opsigtsvækkende sko koster 1.999 kroner hos Reebok.


Mere nyt fra Off-White

Virgil Abloh har siddet tungt på 2017, ikke mindst i sneaker-land efter hans Nike-samarbejde. Noget tyder på, at det fortsætter næste år. I sidste uge så vi en hvid version af Air Jordan 1-designet og nu er der landet billeder af to VaporMax-designs, en sort og en hvid. Der er stadig ingen officielle udmeldinger, men meget tyder på, at hypen fortsætter i 2018.


Samtidig er der dukket nye billeder op af det Vans-samarbejde, som vi tidligere har set. Tidligere så vi den lave version af canvasskoen Black Ball, og her er det altså en Black Ball Hi. Ingen releasedato er meldt ud.


Air Force 1 fejrer jubilæum

Det er 35 år siden, at Nike skabte Air Force 1, og i dag er modellen en af de mest genkendelige og evig aktuelle. Som endnu et led i fejringen af jubilæet har Nike bedt Travis Scott, Acronym, Roc-A-Fella og Don C lave deres versioner. Mens Roc-A-Fella- og Don C-skoene lige er landet og revet væk, så kommer Acronyms design til salg lørdag morgen klokken ni, mens Travis Scotts lander søndag morgen.


Acronym har taget dekonstruktionsvejen, ligesom vi har set det fra Virgil Abloh, dog i mindre ekstrem grad, og her er det især den nonchalant påsyede lynlås, der skiller sig ud. Skoen kommer til salg hos blandt andre Wood Wood og Naked og koster 1.650 kroner.


Travis Scott er ikke overraskende gået mere over-the-top til værks med udskiftelige Swoosh og patches på snørebåndene og selvlysende detaljer. Skoen kommer til salg søndag og koster 1.250 kroner hos blandt andre Naked og Nike.


Flere overdimensionerede såler

Stella McCartney er også ombord på tidens store sneaker-tendens, og efter et par mere rolige colorways af hendes Eclypse-sneaker har hun lavet denne regnbueversion, der gør den i forvejen opsigtsvækkende sko endnu mere iøjefaldende. Og så ville det naturligvis ikke være McCartney, hvis den ikke var lavet af imitationslæder. Den koster 3.685 kroner hos Mytheresa.


Oldie but goldie

Midt i collabs og tendenser kan man nogle gange glemme, at en retro løbesilhuet bare fungerer. Det er Adidas’ Quesence et bevis på, især i 80’er-farver som her. Den kommer til salg den 15. december hos Afew for 745 kroner.


Skotsktern-overload

Det er aldrig kedeligt, når Opening Ceremony samarbejder med Vans. Vi har allerede fået et par omgange med masser af glitter, og nu er de klar med to par skotskternede sneakers, der ligner noget, som Burberry ville ønske, de havde lavet. De koster 639 kroner hos Opening Ceremony.


Puma blander tendenser

Der virker næsten passende at slutte 2017 af med en model og colorway som denne. Ikke alene er Puma Basket Platform en stærk model, der trækker på de samme veksler som sidste års flagskib Fenty Creeper, i lyserød og velour sætter den også to af årets store modetendenser sammen. Skoen koster 820 kroner hos Overkill.


Nike bringer en gammel kending tilbage

Det er efterhånden normalt, at de store brands graver i arkiverne og hente gamle modeller frem, fejre jubilæer og ‘billige’ point. Det virker alligevel lidt anderledes, når Nike nu lader til at genoplive den karakteristiske Shox-sål. Især fordi timingen virker ret velvalgt i forhold til tidens øgede fokus på tekniske sneakers. Den nye model hedder Shox Gravity og skulle eftersigende komme i handlen snart.


Ronnie Fieg gør dig vinterklar

Endnu en uge, endnu et Ronnie Fieg-samarbejde. Sådan er det med Kith-bagmanden, der er aktuel med et stort Moncler-collab, som passende er dedikeret til et hav af vinterdesigns. Kollektionen inkluderer også dette trevejssamarbejde med Asics, hvor GEL-Lyte III er blevet kuldesikret med sherpa-uld på indersiden. Skoen er ikke med i det første drop, men forventes at komme i salg snart.

Læs også: Street style: Wood Wood fejrede årets sidste samarbejde

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af