Ugens bedste sneaker-nyheder – Air Jordan møder Gatorade, fest-sneakers og ny, vild Adidas-model

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.
Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et opslag delt af VETEMENTS (@vetements_official) den

Vetements gør klar til 2018

Hvis der er noget, vi har lært i løbet af de seneste par år, så er det, at Demna Gvasalia styrer tidens tendenser med sin designstok. Derfor er det altid interessant at følge hans næste move. I løbet af ugen viste han blandt andet denne Stan Smith-lignende sneaker fra Vetements SS18-kollektion. Den skulle komme til salg hos Matchesfashion.com snart og skal nok sørge for, at vi kommer til at se logobølgen indtage sneaker-moden, mere end vi allerede har set det i år.


Vapormax får nyt look

Der lander mange previews på næste års sneakers i disse dage. Et af dem stammer fra Nike, der naturligvis fortsætter med at rulle nye versioner af deres Vapormax-model, som blev født i år. Her er det Chukka Slip-versionen, som tidligere har været teaset i sort. Skaftet er i mid-længden, knit-overdelen har tekstur, men det er selvfølgelig neopren-sokken, der stjæler opmærksomheden. Den skulle lande i starten af det nye år.


Givenchy dyrker tech-detaljer

Mon ikke vi kommer til at se en del tech-inspiration i sneaker-moden næste år? Det tyder meget på. Et subtilt eksempel er denne sneaker fra Givenchys SS18-kollektion, der har udstyret en enkel, Stan Smith-lignende silhuet med et snøresystem, vi normalt ser på trail-sko. De er lige landet hos Givenchy og koster 3.000 kroner.


New Balance gør det igen

Det kan nogle gange være kedeligt med de mange colorways af gamle modeller, men nogle gange er der alligevel farvekombinationer, der bare rammer en – som denne 997’er fra New Balance, der i al sin enkelhed rammer en fin balance med flotte farvenuancer. De blev desværre også revet væk hos sneaker-butikken Oneness i denne uge, men mon ikke den får en bredere release snart?


Sneakers til fest

Vi har efterhånden fået mange metalliske sneakers de senere år, men det forhindrer ikke Urban Outfitters i at diske op med lidt glimmerguld og -sølv på Pumas Basket Heart, der er ekstra festlige med de brede silkesnørebånd. De er indtil videre kun tilgængelige i Urban Outfitters amerikanske webshop, hvor de koster 560 kroner.


Nike hylder Kobe Bryant

Selv om den kun kom til salg hos Nike i USA, så skal du ikke snydes for denne version af Air Force 1 Low, der blev lavet i forbindelse med, at Lakers pensionerede trøjenumrene 8 og 24 til ære for basketballspilleren. Nike havde givet skoen et slangeskinds-touch efter Bryants tilnavn Black Mamba, ligesom Swoosh’en var lavet med skyggeeffekt. På hælene var der påtrykt de to numre. Men ja, det er nok din sneaker-reseller, du skal have fat i, hvis du er interesseret.


Gatorade sætter farve på Air Jordan

En af de sjovere collabs i år lander i årets sidste uge, når Gatorade og Nike går sammen om farverige version er af Air Jordan 1 og 6. Inspirationen er den originale ‘Be Like Mike’-Gatorade-reklame fra 1991, og resultatet er lige så vildt i farverne som den amerikanske energidrik.


Air Jordan 1 kommer i fire forskellige colorways, når de bliver sat til salg den 27. december til 1.450 kroner, mens Air Jordan 6 (det øverste billede) lander den 30. december og kommer til at koste 1.850 kroner. Men så får du også ekstra detaljer som en ruskindsoverdel og en snørebåndslås, der er formet som en Gatorade-flaske.


Converse fucker med din hjerne

All Star-støvlen må være en af de silhuetter, der efterhånden er svær at forny efter utallige år med et hav af versioner og samarbejder. Alligevel overrasker Converse nu med denne Punk Boots Hi, hvor snøresystemet og pløsen er rykket om i hælen. Det skaber selvfølgelig en mere rent look på vristen af læder-sneakeren, selv om den måske er en anelse mere besværlig at snøre. Den fås også i beige og koster 900 kroner hos Overkill.


Adidas går off-road

Det er altid fedt, når der lander helt nye sneaker-modeller, og selv om vi lige har fået Adidas Prophere, så er det tyske brand tilsyneladende snart på vej med endnu en sneaker-baby. Der er nemlig landet billeder af denne Kamanda-model, der også er kendetegnet af en iøjnefaldende nubret sål. Der vides endnu ikke så meget om den nye sneaker, som forventes at lande i starten af 2018.


Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Travis Scott teaser nye Air Jordans

Rapperen har efterhånden markeret sig som en af hiphoppens nye stilikoner, så det er ikke mærkeligt, at modeverdenen allerede har sat kløerne i ham. Senest har Travis Scott teaset et kommende samarbejde med Levi’s og Air Jordan 4, hvor hele overdelen af den genkendelige silhuet er lavet af denim. Mere ved vi dog ikke endnu.


Off-White låner Hi-Tec-sål

Ja, vi har allerede fortalt dig om det i løbet af ugen, men siden har vi fået lidt mere info om historien bag den genkendelig mellemsål. Den blev nemlig lavet af i et samarbejde mellem Hi-Tec og Vibram i 2011 og var tiltænkt hiking og løb. Da den ikke blev den store succes, valgte Hi-Tec at sælge patentet til Vibram, og derfor er den siden set på modeller fra blandt andre Our Legacy og altså nu Off-White. Som vi tidligere skrev, er der altså ikke noget galt med det, selv om Hi-Tec nu selv bruger sålen igen. Så kan du så bare vælge, om det er pengene værd at få Virgil Ablohs logopile på dine sneakers.

Læs også: Årets ti bedste sneaker-modeller, som du stadig kan få fingre i

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af