Ugens bedste sneaker-nyheder – Levi’s x Nike, sci-fi og et hav af nye modeller

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.
Ugens bedste sneaker-nyheder – Levi’s x Nike, sci-fi og et hav af nye modeller

Giganter mødes

Air Jordan og Levi’s starter 2018 med et nyt samarbejde, der står som årets første store af slagsen på sneaker-fronten. Med en Levi’s Trucker Jacket med Jumpman-logo og en Air Jordan 4 i denim tager samarbejdet udgangspunkt i parternes spidskompetencer. Sneakeren, som vi allerede skrev om, da Travis Scott teasede den i december, får kontrast af denim på vrangen, der skaber lysere detaljer.


Det bliver dog – som altid med hypede collabs – svært at få fat på det, når det lander den 17. januar. Der er ikke umiddelbart offentliggjort nogle danske butikker, men End. sætter skoen til salg for 1.840 kroner – dog kun via et raffle.

Samtidig er der allerede teaset en sort version af samarbejdet, som rygtes til at udkomme i juni. Måske får den en bredere release.


Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

CORTEZ KENNY I

Et opslag delt af Kendrick Lamar (@kendricklamar) den

Kendricks første Nike-sneaker

Siden Kendrick Lamar i august sidste år hoppede fra Reebok til Nike, har det været klart, at samarbejdet ville være centreret omkring Cortez-modellen. Indtil nu har flere varianter dog været i spil, men nu viser det sig, at det er en ny version, der bliver først slip. Den 26. januar – to dage før årets Grammy-uddeling – releaser den hvide Cortez, hvor Swoosh’en er udskiftet med Kendricks albumtitel ‘Damn’, ligesom titlen erstatter Nike på pløsen. Den skulle eftersigende koste omkring 650 kroner og komme til salg via SNKRS-app’en.


Air Max 270 er født

Det er en vigtig del af Nikes historie, som brandet selvfølgelig bliver ved med at bygge videre på. Med Air Max 270 får vi den højeste luftpude nogensinde på 3,2 centimeter. Samtidig refererer navnet til, at 270 graders luftpude er synlig, hvilket er lånt fra Air Max 93, hvor det også var tilfældet. Her er puden dog fritlagt, som vi kender det fra sidste års VaporMax. De første colorways (ovenfor) lander den 1. februar.


Nike har selvfølgelig allerede lovet, at vi kommer til at se mange colorways og versioner af modellen i løbet af året og flere har allerede ramt nettet, blandt andet ovenstående ‘Teal’-colorway der har været i Nikes arsenal, siden designeren Tinker Hatfield skabte den til Air Max ’93. Den kommer i salg til Air Max Day den 26. marts.


Der er også delt dette billede af en version, der skulle få navnet Air Force 270. Det vides dog ikke, hvornår den kommer i salg.


Balenciaga går sci-fi-vejen

Der er god grund til at holde øje med, hvad Demna Gvasalia finder på hos Balenciaga, når det kommer til sneakers. Godt nok finder han sin inspiration i sportsverdenen, men efter Speed Runner- og Triple-S-modellerne står det klart, at han også sætter kursen for den bredere sneaker-mode. Og nu kigger han altså mod fremtiden med den nye Race Runner, hvor sølv lakeret læder og grå neopren skaber tydelige sci-fi-referencer, som vi uden tvivl kommer til at se mere til i år. Så du kan med andre ord nok finde looket andre steder, uden at du behøver at bruge 4.750 kroner hos Mytheresa.


Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et opslag delt af Cara Delevingne (@caradelevingne) den

Cara Delevingne hyper ny Puma-model

Skuespilleren og modellen fortsætter sit parløb med Puma om Muse-serien med denne nye Muse Satin EP, der giver sokke-looket lidt finesse med satinoverdelen. Krydsede stropper og en hælstrop skaber støtter og sender tankerne mod brandets Tsugi-serie.


Modellen lander onsdag ved midnat, hvor Naked blandt andre sætter den til salg for 700 kroner.


Nike udfordrer Adidas’ Boost

Det er ikke svært at tænke på Adidas’ UltraBoost, når man tager et kig på Nikes nye model Epic React, der også er en decideret løbesko med knit-overdel og fokus på en performance-sål. Om Nikes React så kan præstere som Boost’en må tiden vise, og vi ved endnu ikke, hvornår Epic React lander, men visuelt udfylder den i hvert fald samme behov, som konkurrentens.


NMD Racer stormer videre

I sidste uge skrev vi om Adidas’ seneste modificerede version af den populære NMD-model, der især er kendetegnet ved, at hæl-plug’en er rykket og de farvede detaljer på sålen. Efter den debuterede med en sort overdel, er Adidas snart klar med en lyserød version, der råber lidt højere. Den skulle lande i februar.


Før det, den 19. januar ved midnat, lander en anderledes colorway skabt i samarbejde med Hong Kong-sneaker-butikken Juice. Skoen udmærker sig især med streetwear-mærket CLOT’s karakteristiske Alienegra-print. Naked sætter versionen til salg for 1.650 kroner.


Spiridon cementerer sin styrke

Den var blandt vores yndlingsmodeller sidste år, og nu er Nike klar med en ny Air Zoom Spiridon, der igen beviser, at med skoens detaljer – sålen, snøresystemets stropper og overdelens net – står den stærkest i enkle farvekombinationer, som her med sort, hvid og knækket hvid, hvor sålens spættede look giver ekstra karakter. Skoen koster 1.050 kroner hos Good Will Out.


Converse går platformvejen

Udover All Star er Converses One Star nok brandets stærkeste model, og når Tyler, the Creator ikke får lov til at pille ved den og erstatte logostjernen med sin Golf Le Fleur-blomst, så har Converse altså selv travlt med at skubbe til modellen. Her går de i højden med en skinnende platformsål. Australske Sole Finess har dem til 780 kroner.


Air Max 180 gør comeback

Ja, samtidig med at Nike sender deres seneste medlem af Air Max-familien på gaden, 270’eren, så bringer de storebroren 180 tilbage – og ovenikøbet i den originale colorway ‘Ultramarine’. Og hvorfor ikke? 90’er-æstetikken og den kraftige sål passer jo som fod i hose med tidens sneaker-billede. Den forventes at lande den 2. februar.


Samtidig kommer modellen til at få ekstra rygstød fra Comme des Garçons, når Nike lancerer det farverige samarbejde med tøjmærket den 1. februar. Prismærket afslører dog, at det bliver en eksklusiv release, da skoene kommer til at koste 3.700 kroner.


Nike fejrer Martin Luther King-dag

Det kan nogle gang være letkøbt, når brands bruger minoritetsmærkedage til at sælge flere varer (som alle Pride-kollektionerne), men med de positive briller på, er det godt at vise støtte. Det gør Nike nu med to versioner af Air Force 1 og Air Jordan 1, der med påskriften ‘Equality’ og den sort/hvide colorway mindes borgerrettighedsforkæmperen Martin Luther King Jr. på hans årlige dag i den amerikanske kalender, 15. januar. Det vides ikke, om skoene kan købes i Danmark.

Læs også: Kim Kardashian gør sit bedste for at sælge den nye Yeezy-kollektion

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af