21 Savage, Playboi Carti og Young Thug rykker ud for Adidas – med en diamantbelagt basketball

21 Savage, Playboi Carti og Young Thug rykker ud for Adidas – med en diamantbelagt basketball
21 Savage, Young Thug og Playboi Carti i Adidas-kampagnen.

Adidas er ikke bange for at spille med musklerne, når det kommer til markedsføring – seneste bevis er kampagnen for mærkets seneste sneakersatsning. 

Når det kommer til sneakers, er Adidas’ mest prominente brandambassadører (og designere) selvfølgelig Kanye West og Pharrell Williams, men i det nye fremstød er nogle af hiphopverdenens yngre modestærke profiler i fokus.

Adidas har allieret sig med 21 Savage, Playboi Carti og Young Thug, som de også gjorde det i efteråret. Sammen skal den excentriske trio være Faces of Crazy og booste salget af fem nye Adidas’ Crazy-sneakers. 

Selvom det langt fra oser af den hype, der på magisk vis opstår hver gang Kanye West og Pharrell er i front for mærket, så passer rapperne stærkt ind i det streetwear-univers, som Adidas forsøger at skabe omkring deres Crazy-sneakers. Der skal selvfølgelig være plads til både diamantkæder, tracksuits, dyre biler og en diamantbelagt basketball.

Crazy-serien rammer den mere futuristiske æstetik, der kommer til at dominere modebilledet i 2018. Udspillet byder også på et sokkedesign, en basketinspireret silhuet med en overdimensioneret sål og flere silhuetter med den karakteristiske primeknit-overdel.

De fem sneakers lander den 15. februar.

Læs også: Ugens bedste sneaker-nyheder: Mizuno-comeback, sålfokus og neonfarvede Nike sko

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af