Kanye Wests sandaler stjal opmærksomheden til 2Chainz’ bryllup

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Man ved selvfølgelig godt, at de kommer til at få en stor del af opmærksomheden, når man inviterer Kanye og Kim Kardashian West til sit bryllup, men de færreste, heller ikke brudgommen og bruden, 2Chainz og Kesha Ward, havde nok regnet med, at det var Kanyes fodtøj, som ville fylde mest på de sociale medier bagefter.

2Chainz havde endda lejet en hvid tiger (den kan ses til sidst i en video på hans Instagram) til brylluppet, der blev holdt i Miami i Gianni Versaces tidligere luksusvilla, men billederne af Kanye i for små Yeezy-sandaler er, hvad folk nu husker bedst.

For en ting er selvfølgelig at overhovedet komme til et bryllup i spritnyt jakkesæt og så sandaler. Det kan man sagtens argumentere for, blot er et modestatement. Sokker i Birkenstock-sandaler har længe været en ting i forbindelse med diverse outdoor-temaer i moden. Men Kanye havde ikke bare sandaler på, han havde for små sandaler på.

Som internettet hurtigt spottede ramte hans hæle nærmest jorden i sandalerne, der er fra den seneste Yeezy-kollektion, og ifølge internettet koster 2.850 kroner.

Reaktionerne gik fra ren forargelse til den sædvanlige godt internethumor.

Men som en Twitter-bruger også skrev, så har Kanye måske bare lært lidt marketingstrategi af Donald Trump og fundet ud af, at al omtale er god omtale.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et opslag delt af Ivan Eremin (@catchmyfocus) den

Det var næsten mest synd for Virgil Abloh, der selvfølgelig havde udnyttet lejligheden til at forsøge at sætte fokus på sin første Louis Vuitton-kollektion. Kanye var nemlig klædt i en mintgrøn version af det jakkesæt, som ASAP Rocky bar til Ablohs debutshow i Paris tidligere i år. Men ja, det glemte folk hurtigt at lægge mærke til. Faktisk har Abloh netop fjernet et Instagram-post med et billede af Kim og Kanye, hvor han skrev, at det var fra hans første LV-kollektion.

Læs også: Ugens bedste sneaker-nyheder – danske Arkks nye sål, Nikes React-succes og Adidas’ nye favoritter

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af