Serena Williams er ligeglad med, at French Open forbyder hendes outfit – Nike reagerer også

Serena Williams er ligeglad med, at French Open forbyder hendes outfit – Nike reagerer også
Serena Williams under årets French Open (Foto: Clive Brunskill/Getty Images)

Det har vagt stor opmærksomhed, at French Open har valgt at forbyde den slags kropsnære heldragter, som Serena Williams spillede i under turneringen tidligere i år.

Tennis er notorisk gammeldags i sit syn på, hvad der er okay at spille i, men beslutningen synes især mærkelig, fordi den amerikanske tennisstjerne bar dragten for at forbedre blodstrømmen i kroppen. Efter sin fødsel har hun åbenbart været ramt af flere blodpropper.

Det lader dog til, at Williams tager hele situationen meget afslappet.

»Grand Slam-turneringer har selvfølglig ret til at gøre, hvad de vil. Jeg føler, at hvis de ved, at nogle ting er af hensyn til helbreddet, så vil de selvfølgelig være okay med det. Præsidenten for den franske tennisforbund har været helt utrolig. Han har været let at snakke med. Hele mit hold er næsten fransk, så vi har et fantastisk forhold. Vi snakkede i går. Alt er fint, folkens«, sagde hun i weekenden ifølge Highsnobiety, før hun slog fast, at det ikke bliver et problem for hende, at dragten er blev forbudt.

»Når det kommer til mode, har du ikke lyst til at gentage dig selv«.

Serena Williams’ sponsor, Nike, har heller ikke været sen til at udnytte situationen til lidt opmærksomhed – og støtte til deres stjerne, selvfølgelig.

I lørdags delte de et billede på Twitter, hvor de skrev: »Du har tage superhelten ud af hendes kostume, men du kan aldrig fjerne hende superkræfter«. Nike refererer til, at Williams i maj sagde, at hun følte sig som en superhelt i den sorte heldragt.

I dag starter U.S. Open i New York, hvor Serena Williams også vil skabe opmærksomhed med sit outfit (og spil, højst sandsynligt), når hun hopper i Virgil Ablohs design.

Læs også: Virgil Abloh designer U.S. Open-outfit til Serena Williams – kommer også i salg

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af