Ugens bedste sneaker-nyheder – farver, Drakes Nike-teaser og Adidas’ nye yndlingssål

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Adidas’ Falcon Dorf-sål-overload

Med Falcon og Yung-1 har Adidas skabt stor opmærksomhed omkring deres opdatering af 90’ernes Falcon Dorf-silhuet og -sål. Nu er Kylie Jenner sågar blevet ambassadør for Falcon-modellen, mens der er landet en ny Yung-silhuet.


Den 6. september lander der syv nye colorways af Falcon, inklusiv den med lyserød mudguard, som Jenner bærer i kampagnen. Du kan tjekke dem alle hos Adidas, der sætter skoene til salg for 799 kroner.


I Yung-land er der kommet billeder af en mere nedspillet, trippelsort colorway af Yung-1. Det vides dog ikke, hvornår den kommer i salg.


Til gengæld er fætteren Yung-96 kommet i salg. Der er tale om en lidt mere underspillet silhuet, hvor detaljer som mudguard og pløs er enklere ned på 1’eren. De første to colorways, en trippelhvid og en sort/hvid koster 799 kroner hos Adidas.


Kanye lyser op igen

Vi har tidligere set Yeezy-sneakers med selvlysende såler, men nu tager Kanye West og Adidas skridtet længere, når de snart er klar med to versioner af Yeezy Boost 350 V2, der lyser neongult/grønt og orange i nattens mørke.

Ifølge Kim Kardashian har Kanye lavet skoene, fordi hun kom til at love datteren North, at hendes 350-sneakers lyste i mørket. God historie om ikke andet.


Mere fra Virgil og Nike

Det startede som et eksklusivt samarbejde, men Nike og Virgil Abloh forsætter med at udvide ‘The Ten’-samarbejdet i det uendelige. Mens vi i sidste uge så to kommende Halloween-versioner af Blazer-silhuetten, så er der nu landet billeder en tredje, som lander samtidig og har fået navnet ‘All Hallows’s Eve’. De tre versioner hedder til sammen ‘Spooky Pack’ og skulle komme i handlen den 15. og 22. september.


Sneaker-fokus på Drake og Migos-turneen

Med hiphop som popkulturel ledestjerne fylder rapperne selvfølgelig stadigt mere og mere i sneaker-verdenen – og selv om Drake aldrig har været det største modeikon, så har det længe vagt opmærksomhed, at han måske har gang i et større Nike-samarbejde. Intet er endnu officielt, men på det seneste har vi fået flere ledetråde.

Først delte han et billede af en snøreglad Air Max Plus, som eftersigende er lavet særligt til ham og den igangværende turné, og nu lander så en anden Air Max Plus-colorway, hvor designeren bag skulle have sagt, at Drake har haft en finger med i spillet.

Mon ikke vi bliver klogere snart? Indtil videre lader det i hvert fald til, at den gul/sorte colorway skulle komme i handlen i løbet af september.


Drakes tour-buddies Migos har også nye sneaks på, når de indtager turneens specielle basketballbane-agtige scene. I hvert fald er Take Off blevet spottet i en specialudgave af Versaces Chain Reaction-sneaker. Hans version er både højskaftet og har fået flere næsten skistøvle-agtige detaljer. Det vides ikke, om skoen kommer i salg.


Nike spreder ‘The Ten’-vibes uden Virgil

Som vi skrev ovenfor, så har Nike og Virgil Abloh travlt med hele tiden at udvide sidste års ‘The Ten’-samarbejde, men det er åbenbart ikke nok for sportsgiganten. Nu er der nemlig landet billeder af en kommende Air Force 1 LV8, som låner lidt fra samarbejdets æstetik. I hvert fald er det svært ikke at tænke på Abloh, når Nike sætter produktionssedlen frem på overdelen i stedet for at gemme den væk inden i. Modellen bruger også copyrightbetegnelsen ‘TM’ ved siden af en lille Swoosh. Skoen forventes at komme i salg den 1. november og kommer også i en hvid colorway.


Tidligere customizer lancerer ny model

John Geiger blev kendt som customizer med de seneste to år har han også haft sit eget sneaker-brand, hvor han nu lancerer sin anden model med det passende navn 002. Der er tale om en høj sokke-sneaker, hvor det især er snørebåndenes dekorative placering, der får den til at skille sig ud fra mange af de andre af slagsen på markedet. Skoen bliver sat til salg i dag på John Geigers website.


Air Max 270 rammer gangstierne

Nike er ved at sætte sig hårdt på den stigende marked for trail-silhuetter, og nu spreder de samme vibes til Air Max 270, der med undertitlen Bowfin har fået flere klassiske outdoor-detaljer som stropper på hæl og pløs og det karakteristiske snøresystem. Samtidig kommer skoen i flere farverige varianter (men også en trippelsort), som vi ofte ser i outdoor-verdenen.


Det vides endnu ikke, hvornår alle colorways af den nye model kommer i salg, men ovenstående skulle lande i løbet af oktober.


Filling Pieces vil også med på vandretur

Ja, det vil alle som sagt. I hænder på hollænderne bliver det dog en mere sofistikeret gåtur. Her er det ikke illusionen om, at folk faktisk bruger fritiden på Mont Blanc, de går efter, men i stedet er inspirationen brugt til at skabe en moderne storby-sneaker.

Mens Diet Prada allerede har været efter Filling Pieces, fordi Low Curve Iceman Trimix-silhuetten minder om en Ami Paris lancerede sidste vinter, så kunne man også let argumentere for, at begge har fået sålinspiration fra Raf Simons og Adidas’ Detroit Runner. Lige meget hvad, så koster Filling Pieces nye model 1.850 kroner i brandets webshop.


Under Armour vil være smarte

I USA er brandet stort på sportmarkedet, men i modsætning til de andre store mærker, så halter Under Armour efter på det livsstilsmarked, der er eksploderet de senere år. Men forsøger brandet nu at lave om på. De har sikkert store forhåbninger til det ASAP Rocky-samarbejde, som rapperen har teaset af flere omgange, og nu er deres Forge 96-model landet, som forsøger sig med tidens 90’er-inspirerede løbeskossilhuet. Det bliver spændende at følge udviklingen. Modellen koster 999 kroner i Under Armours webshop.


Eytys sætter turbo på

Det svenske skobrand har været dygtige til at lave deres eget take på tidens sneaker-tendenser. Angel-silhuetten blandede de kraftige såler med nogle Buffalo-vibes og skabte en populær lædersko, der både ramte noget casual og sporty.


Med Jet Turbo-modellen bygger de videre på Jet Patent, der er en stilren løbeskossilhuet med kraftig sål. I Turbo-versionen er overdelen taget mere over i løbeuniverset, mens sålen stadig sender tankerne mod Hi-Tec Shadows Vibram-sål. Den nye model kommer i to colorways og koster 2.085 kroner hos Eytys.


Kig på Undercovers bud på React Element 87

Som sagt kører Nike på den store klinge, når det kommer til de outdoor-inspirerede trail-sneakers. Det er React Element 87 endnu et bevis på. Som et led i udrulningen af den model skulle Undercover snart være klar med et collab, der indeholder fire farverige versioner af modellen. Det vides dog endnu ikke, hvornår de kommer i salg.

Læs også: Wood Wood laver nyt Vans-samarbejde – en del af større fan-kollektion

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af