H&M spillede med musklerne – Naomi Campbell lukkede Moschino-show og Diplo dj’ede

H&M spillede med musklerne – Naomi Campbell lukkede Moschino-show og Diplo dj’ede
Naomi Campbell lukkede showet i New York (Foto: H&M)

Det kan godt være, at det hele ikke kører på skinner for H&M for tiden, men den svenske tøjgigant formår stadig at puste sig op, når det gælder de årlige samarbejder. Efter at den kommende Moschino-samarbejdskollektion er blevet teaset godt og grundigt, afholdt H&M i går aftes show i New York, og der blev spillet med musklerne.

Gigi Hadid åbnede showet, der var lige så todelt som kollektionen. Første halvdel præsenterede de sort og guld-dominerede looks, som umiddelbart er dem, der rammer bredest med deres 80’er-bling feel. Dernæst kom de mere fjollede Disney-printede designs, som vi kender dem fra den altid legeglade Jeremy Scott – og så lukkede et par looks, som vendte tilbage til de ædle metaller.

Gigi Hadid (Foto: H&M)

Her satte H&M trumf på, da Naomi Campbell lukkede showet i en sølvpaillet kjole, som mere eller mindre var en halvstor skjorte, og et par af de langskaftede, sorte støvler.

Ellers var det selvfølgelig so-so med overraskelserne, da vi trods alt allerede har set kollektionen, men folk lod til at have en fest i New York, og efter at Diplo havde siddet på første række under showet med blandt andre Paris Jackson, hoppede han op bag dj-pulten og stod for soundtrack til efterfesten, som du også kan se, hvis du tjekker hans Story på Instagram.

Bella Hadid (Foto: H&M)

Kollektionen bliver sat til salg den 8. november i udvalgte H&M-butikker og online. Se billeder fra hele showet hos Vogue.

Læs også: Modellerne har en fest i H&M’s Moschino-samarbejde – kvinderne står stærkest

Winnie Harlow (Foto: H&M)
(Foto: H&M)
Jeremy Scott (Foto: H&M)
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af