Ugens bedste sneaker-nyheder – Marvel-helte, Donald Glover og Nikes nye fartdæmon

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Donald Glovers Adidas-sko lander

Vi har tidligere skrevet om Glovers første Adidas-samarbejde, men dengang var det kun Nizza-modellen, der blev teaset. Nu står det altså klart, at samarbejdet også inkluderer Continental 80- og Lacombe-silhuetterne.


Alle modeller kommer i knækket hvid lærred med hvide detaljer og såler og tager udgangspunkt i, at vi selv skaber historierne, som skoene udtrykker med tiden. »For mig handler partnerskabet om at eksemplificere, hvordan det at gøre sin egen ting virkelig ser ud og føles«, siger Glover ifølge en pressemeddelelse.


Sneakersnstuff har lige sat Nizza- og Continental 80-modellerne til salg i deres webshop.

Octavian hjælper Nike med Tailwind 4-hype

Efter Supreme-samarbejdet burde Nike have brug for mere hjælp til at sætte fokus på Air Max Tailwind 4. Det har de muligvis heller ikke, men de har i hvert fald teamet op med Octavian for at skubbe den seneste colorway ud.


Den rammer tidens hang til neonfarver og vinder på sine uomtvistelige 90’er-vibes. Nike og Naked har den til salg for 1.400 kroner.


Og hvis du er vild med silhuetten, så kan du glæde dig til juni, hvor denne colorway skulle ramme butikshylderne. Den er en anelse mere nedtonet med de røde detaljer – og stadig skarp.

Vivienne Westwoods Asics-sneakers på vej

Vi har tidligere vist billeder af Westwoods bud på Asics GEL-Mai Knit, og nu har den kendte engelske designers detaljerige GEL Kayano 5 også ramt internettet. Faktisk kommer begge modeller i salg lørdag, hvor Naked har Kayano 5 til 1.500 kroner, mens Wood Wood har begge.


Westwood lykkes med at skabe harmoni trods Kayano 5’s mange farvenuancer og detaljer.

Nike kan ikke få neon nok

I sidste uge stjal Nike også opmærksomheden med flere hidsige sneakers, og sportsgiganten fortsætter sin hang til deres såkaldte volt-farve. Ikke mindst på ovenstående colorway af M2K Tekno, der har fået trippelbehandlingen. Den skulle komme i salg i løbet af sommeren – og skriger da også på sol.


Denne Air Max 720 er ikke helt lige så vild, men kommer tæt på, især de sorte detaljer tager dog lidt af hidsigheden. Hvis den ligner din sommersko, så skal du vente indtil den 17. maj, hvor den skulle komme i salg.


Der er også rigeligt med ‘volt’ at hente fra denne colorway af Air Max Plus, der har fået splatter-looket på overdelen. Den koster 1.275 kroner hos 43einhalb. Og så er der selvfølgelig også den P-6000, som Naked sætter til salg i morgen lørdag.

N3XT L3V3L x Captain America

Superhelte overtager Adidas

Med ‘Avengers: Endgame’ står brands selvfølgelig i kø for at få lidt af Marvels heltestøv. Hos Adidas er støvet blevet til superhelte-basket-sneakers.

Harden Vol. 3 x Iron Man

Sneakersnstuff har sat fem af dem til salg. Her er N3XT L3V3L x Captain America, Marquee Boost x Thor, Pro Vision x Captain Marvel, Harden Vol. 3 x Iron Man og TMAC 1 x Nick Fury.

Pro Vision x Captain Marvel

Og det er rent faktisk lykkes Adidas at få nogle af heltenes karakteristika med i designet, så det ikke føles som ren profitmaksimering.

Acne Studio tager trail-sneakeren til nyt niveau

Det svenske brand er kendt for at have sit eget twistede bud på tidens tendenser, og det gør sig også gældende med den nye sneaker-model Bolzter, hvor det især er sålen, der slår det terrængående look fast. Andre trail-elementer inkluderer snøresystemet og hæl- og pløsstropperne.


Modellen er teaset i flere colorways, men indtil videre har Acne Studios den hvide version til salg til 3.400 kroner i deres webshop.

Converse laver eksperimenterende samarbejder

De traditionelle sportsmærker har fundet ud af, at der er mange cool-points at hente ved at lade unge kreative designere give deres bud på brandets sportsstil. Det så vi en del sidste år hos både Nike og Adidas, og nu har Converse ladet mærkerne Koché, Feng Chen Wang og Faith Connexion giver deres bud på både tøj og sneakers.


Vi er mest til Feng Chen Wangs bud, der inkluderer to colorways af Chuck 70 High-modellen, hvor flotte læderpaneler giver overdelen et nyt look, mens ERX 260 Mid-modellen bare oser af rene 90’er aerobic-vibes. Alle tre kollektioner er til salg hos Converse.

Nike bliver endnu hurtigere

Sidste år bar en stor del af vinderne af de store internationale maratonløb Nikes ZoomX Vaporfly 4%. I år bliver det måske den nye opdatering Zoom X Vaporfly NEXT%, eliteløberne snører på fødderne. Det sker i hvert fald til London Maraton på søndag, hvor den lokale helt Mo Farah stiller til start i NEXT-modellen, som Nike altså mener er endnu mere optimal til at løbe hurtigt i.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Sir Mo Farah?????? (@gomofarah) den


Indtil videre kommer skoen kun til salg i begrænset omfang, ligesom 4% gjorde det i starten. Læs mere om modellen hos Nike.

Yeezy-mørket spreder sig

Mens vi venter på de teasede kulsorte versioner af både Yeezy Boost 700 V2 og 350 V2, så er Adidas klar med en colorway af Yung-96, som har nogle af de samme vibes. Refleksdetaljer på blandt andet hælen og pløsen giver den dog lidt farve. Den kommer til salg hos 43einhalb den 2. maj til 750 kroner.


En anden af Adidas’ nyeste modeller, Nite Jogger, er også kommet i en trippelsort colorway, hvis du er til natte-looket. Den koster 1.099 kroner hos Adidas.

Skab din egen React Element 55

Efter at være lanceret som et slags mindre bemidlet alternativ til React Element 87, så er 55’eren kommet mere og mere til sin ret med flere stærke og lige så farverige colorways som hovedattraktionen. Nu skulle du så få mulighed for at sætte dit eget præg på modellen, når React Element 55 rammer Nike By You, hvor du altså kan lege med farvesammensætningerne. Det skulle ske i næste uge hos Nike.


Naked sætter også et par flotte colorways af modellen til salg til 1.050 kroner den 2. maj.

Læs også: Beyoncé holdt åbenbart sin egen Coachella-fest med Adidas – slipper ny video

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af