Lady Gaga ankom først til Met Gala og satte barren højt – lavede regulær striptease op ad trapperne

Lady Gaga ankom først til Met Gala og satte barren højt – lavede regulær striptease op ad trapperne
Lady Gaga i et af sine fire outfits (Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

Lady Gaga elsker en rød løber, og årets Met Gala-tema var næsten skræddersyet til hende med fokusset på camp, altså over-the-top, kitsch, eller med andre ord, hvad Lady Gaga i forvejen har dyrket igennem store dele af sin karriere. Tænk bare på hendes kødkjole.

Hun var også meget passende co-host på årets Met Gala og fik derfor også ekstra plads, da hun ankom som en af de første stjerner på den røde løber op ad trapperne til aftenens event. Og hun sørgede for sætte barren virkelig højt.

Brandon Maxwell og Lady Gaga (Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

Først ankom hun i en kæmpe pink kjole, selvfølgelig med kæmpe sløjfter om taljen og i håret og omgivet af flere tjenere med sorte, udslåede paraplyer og med designeren bag det hele, Brandon Maxwell, ved sin side. Hendes øjenvipper var enorme, og attituden på maksimum.

(Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

Så smed hun den store kjole og endte i et helt sort look. Der i sig selv ikke var det mest campede, men matchende paraply og teatralsk opførsel holdt hun vores opmærksomhed.

(Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Og hun var selvfølgelig langt fra færdig, for under den kjole var endnu en pink kjole. Igen var det opførslen, der var mest over-the-top, da hun fik en 80’er-agtig gigant mobiltelefon stukket i hånden og store solbriller på, får vi fik hendes striptease-finale.

(Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

I netstrømpebukser, trusser, bh og plateaustilletter fik hun en lille guld og pink karet til at køre nogle gennemsigtige tasker med tilsvarende lyserøde cowboyhatte i, før hun slangede sig op ad trapperne til fotografernes store fornøjelse.

(Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Og så var ballet ligesom i gang – og aftenens tema slået an. Måske egentlig mest i attituden, men det første og sidste look passede også godt til den følelse af alt for meget, som kun få andre af aftenens stjerne turde følge op på.

Læs også: Rød løber: Met Gala blev det overdrevne kostumebal, vi havde håbet på – se aftenens vildeste looks

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af