Ugens bedste sneaker-nyheder – Travis Scott, New Balance-opdatering og sommerfarver

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.
Ugens bedste sneaker-nyheder – Travis Scott, New Balance-opdatering og sommerfarver

New Balance opdaterer populær model

Why fix it if it ain’t broke? Ja, det er svært at sige, men det er altså, hvad New Balance har valgt at gøre med deres 990’er. Den enkle silhuet er netop ellers populær på grund af sin tidløshed. Den rokkes der dog heller ikke markant ved denne 5. opdatering, selvom gennemsigtige plastikdetaljer tilføjer et snert af modernitet. 990 v5 kommer også i en sort colorway, når blandt andre Naked sætter den på hylden i morgen lørdag til 1.600 kroner.

Travis Scotts sneaker-eventyr fortsætter

Den har været på vej længe, men nu lander den Roskilde Festival-aktuelle rappers bud på en Air Jordan 1 i handlen. Det sker den 11. maj, men desværre ser det ikke ud til, at nogle danske butikker får den på hylderne. Så hvis du vil have fingre i skoen med den omvendte Swoosh, så skal du sætte din lid til Nikes SNKRS-app.

Mere Air Jordan

Nike kan selvfølgelig også uden Travis Scott, og allerede i morgen lørdag lander denne Air Jordan IV i den originale colorway fra 1989, hvor Nike Air-brandingen på hælen igen erstatter Jumpman-logoet. Nike sætter den til salg klokken 9 for 1.550 kroner.

Ny Nike-hybrid

Der opstår ofte noget spændende, når såler blandes med nye modeller. Det beviser Nike igen med et nyt samarbejde med brandet CLOT, hvor den velkendte Air Max 97-sål sættes sammen med en Zoom Haven-overdel. Læg dertil Nikes hang til neonfarver, og du har en sko, der skriger på opmærksomhed.


Den kommer også i en mere neddæmpet colorway, ligesom begge sneakers kan sættes sammen med et matchende tracksuit. Hele kollektionen kommer til salg den 8. maj hos Nike. Skoene koster 1.650 kroner.

Puma fortsætter sit CELL-comeback

Nike har Air Max-silhuetterne, og Puma har CELL, kan man vel lidt forsimplet sige. Og begge har nydt godt af 90’er-comebacket med kraftige løbeskosmodeller. Nu genopliver Puma sin CELL Alien, der dyrker den samme æstetik som resten af familien. Naked sætter den til salg den 16. maj for 900 kroner.

Paccbet farver Hi-Tec

I 2016 lavede Gosha Rubchinskiy skatemærket Paccbet i samarbejde med en russisk skaterven, Valentin Fufaev, og da Rubchinskiy sidste år afslørede, at han droslede ned på sit eget mærke, var det blandt andet for at fokusere mere på Paccbet. Det har nu ført til et sneaker-samarbejde med Hi-Tec om en versionering af deres Squash Toe-model, der lige så meget ligner en håndboldsko, som en skate-model. Den har haft en begrænset release, men skulle komme bredere ud den 18. maj.

Tennisenkelhed fra Nike

Hvis du er fan af Air Monarchs morfarenkelthed, så er denne NikeCourt Lite 2 sikkert også noget for dig – især hvis du også er klar på lidt 80’er pasteller. Med to nye colorways af modellen har Nike nemlig også noget til dem, der gerne vil udfordre enkeltheden på læder-sneakeren.


Og ligesom Air Monarch er det en af de billigere modeller i sortimentet. Den koster 600 kroner hos Nike.

Adidas forsætter Nizza-fokus

I sidste uge var det Donald Glover, der gav sit bud på Nizza-silhuetten, og nu har newyorkerbutikken Alife kastet sig over hightop-versionen af samme model. Resultatet er også en enkel, hvid lærredsko, hvor Alife dog har sat sit tydelige branding-præg. ‘A way of life’-båndet medfølger i flere farver, når Naked sætter samarbejdet til salg den 11. maj for 1.000 kroner.

Disco-/glitter-feber hos Converse

Allerede tidligere i år lancerede J.W. Anderson og Converse deres hybrid af All Star-silhuetten og den kraftige trail-sål fra Run Star-modellen. Nu har modellen så fået en omgang glitter, så disco-følelsen bonger helt ud.


Mens platformensålen er væk, er der skruet endnu mere op for glimmeret på Chuck 70-versionerne af de nye glimmer-looks, som kommer i seks forskellige colorways. Begge modeller skulle blive sat til salg hos udvalgte forhandlere den 9. maj.

Nikes månesko-hype genudgives

Når Tom Sachs laver sko med Nike, så følger sneaker-fans med. Det var Mars Yard 2.0 et eksempel på i 2017. Sidste år landede den vilde Mars Yard Overshoe, hvor 2.0’eren var syet ind i denne overdimensionerede, månelandingsparate støvle, fordi ja, why not? Nu sætter Nike så flere Mars Yard Overshoe-modeller til salg. Det sker den 9. maj, hvor Sneakersnstuff i Sverige er nærmeste forhandler. Modellen koster 3.649 kroner.

Læs også: Kanye West spottet i vilde sko, der må formodes at være en kommende Yeezy-model – North West gik i dem på Coachella

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af