Tyler, the Creator teaser Golf Wang x Lacoste-samarbejde til French Open-finalen

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det var ikke bare for at se Rafael Nadal vinde sin historiske 12. sejr på Roland Garros, at Tyler, the Creator sad på tilskuerpladserne ved årets herrefinale ved French Open. Eller han forstod i hvert fald at udnytte situationen til mere. Han var nemlig iklædt et tilsyneladende samarbejde mellem Golf Wang og Lacoste.

Han afslørede et par versioner af mærkernes blomst- og krokodille-logoer i mashup, både på en polo og en lyserød plyscardigan, der fik samarbejdet til at fremstå endnu mere oplagt, da Tyler i forvejen har blandet den preppy stil med en hang til farver og sjove prints.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Senere på aftenen spillede Tyler til Versailles Electro, som det ses i videoen nedenfor, hvor han rapper, mens det er Ed Banger-bagmanden Pedro Winter, der står bag pulten. Her ses Tyler også i en collegejakke med endnu et mashup af Golf Wang- og Lacoste-logoer på ryggen, mens hans synger ‘I Think’ fra det nye album, ‘Igor’.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det vides endnu ikke, hvornår det forventede samarbejde lander, eller hvor stor en kollektion der er tale om, men man kan roligt sige, at det kører for Tyler, The Creator, der altså gik nummer ét i USA for første gang nogensinde med ‘Igor’.

Læs også: Ugens bedste sneaker-nyheder – Palace x Adidas, Nike-hybrid og Alyx-hype

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af