Yeezy har startet en mystisk nedtælling – stort sneaker-drop på vej?

Yeezy har startet en mystisk nedtælling – stort sneaker-drop på vej?
Kanye West viser Yeezy-sneakers frem i video med Forbes

Kanye West har travlt for tiden. Han arbejder tilsyneladende på en ny Sunday Service-tøjlinje, ny musik med Justin Bieber og har netop afsløret et ret vildt Luke Skywalker-inspireret husprojekt.

Og nu fortsætter Kanye West med at skabe opmærksomhed om sine Yeezy-sneakers. Sent i går startede både Adidas’ amerikanske side og Yeezy Supply nemlig en mystisk nedtælling på deres webshops, som har sat gang i flere teorier på de sociale medier.

Velinformerede Yeezy Mafia, der må anses som en af de vigtigste kilder, når det kommer til historier om Yeezy-sneakers, har skrevet, at de regner med et deadstock-release, når tiden rinder ud senere i dag. Hvis det sker, kan vi forvente, at en masse gamle Yeezy-modeller kommer i handlen igen.

Andre forudser ikke i samme omfang et stort sneaker-drop, men derimod en debut til Kanyes nye basketball-silhuet eller andre nye Yeezy-modeller, som der er blevet teaset en del af på det seneste. Og er det nye modeller, der lander i dag, er der nok at tage af, når man tænker på, hvor mange sneakers, Kanye West viste frem, da Forbes var på besøg forleden.

Du kan selv dykke ned i kommentarerne på postet fra Yeezy Mafia herunder og læse de mange teorier.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af YEEZY MAFIA (@yeezymafia) den


Hverken Adidas eller Yeezy-teamet har selv bekræftet eller antydet noget endnu, så du må væbne dig med tålmodig til i eftermiddag klokken 15.00, hvor både Adidas (US) og Yeezy Supply løfter sløret for, hvad der gemmer sig bag det mystiske nedtællingsur.

Læs også: Kanye West viser flere tusinde Yeezy-sneakers frem i ny video: »Yeezy er sneakerens svar på Lamborghini«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af