Soundvenue laver INPUT-merchandise i samarbejde med Muf10 – trykker på genbrugstøj

Soundvenue laver INPUT-merchandise i samarbejde med Muf10 – trykker på genbrugstøj

På lørdag indtager vi Pumpehuset, når dørene åbner for Soundvenues endagsfestival INPUT. Navne som Selma Judith, Fenar Ahmad og Elias Boussnina er på plakaten, og nu er der endnu en grund til at kigge forbi Studiestræde 52.

I samarbejde med Muf10 laver Soundvenue nemlig INPUT-merchandise på en ny måde. I stedet for at producere tøj som måske, måske ikke bliver solgt, så vil det på dagen være muligt at medbringe sin egen trøje eller totebag (helst bomuld), hvor et specialdesignet fælleslogo så vil blive påtrykt med silketryk.

Trykket er gratis. Hvis man ikke har sit eget tøj med, vil det være muligt at købe genbrugs-t-shirts, som stilles til rådighed af Røde Kors, der også modtager pengene fra salget.

Et eksempel på INPUT-trykket oven på en gammel t-shirt med print.

Muf10-bagmanden Reza Etamadi er til stede til INPUT mellem klokken 15 og 19, hvor du altså kan få INPUT-ificeret gammelt tøj som på billedet ovenfor.

Inspirationen til at fremstille merchandise på den måde er fundet hos blandt andre rockbandet The 1975, der netop nu turnerer rundt med merchandise, hvor de har trykt oven på gamle turnétrøjer. Samtidig har vi også kigget mod det danske upcycling-mærke Skat fra Helvede, der også arbejder med at give gammelt tøj nyt liv blandt andet igennem logotryk.

Husk, at du løbende kan læse nyt om INPUT på Soundvenue.com/input. Tjek også eventen på Facebook.

Læs også: Tidsplanen til Soundvenues endagsfestival INPUT er klar – inklusive tre surprise-optrædener

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af