Beyoncé opdaterer blazer-looket til pladeselskabsboss’ fødselsdag

Beyoncé opdaterer blazer-looket til pladeselskabsboss’ fødselsdag

Du har måske opdaget det: Vi er ret glade for de seneste års bølge med kvinder i oversize blazere – eller ja, blazere generelt. Og selvfølgelig også den opdatering af looket, som herregarderoben gennemgår for tiden.

Beyoncé har allerede været dyrket looket ved flere lejligheder, men i nat gav hun et nyt bud på, hvordan en blazer kan se ud. Hun delte nemlig et hav af billeder på sin modeblog, øh, Instagram, hvor hun er iklædt en jakke uden revers, og hvor midterstykket er klippet op, så to bælte-lignende stropper i stedet danner en slags korset. Med et matchende miniskørt var det en slags sexet update af en business-uniform.


Vi ved endnu ikke hvilken designer, der står bag looket, men Beyoncé rockede vist looket til en fødselsdagsfest for Atlantic Records’ COO, Julie Greenwald, som popstjernen har arbejdet sammen med igennem flere år. »Happy Birthday Julie«, skriver Beyoncé også i et af sine tre Instagram-opslag.

Læs også: Beyoncé- og Adele-samarbejde på trapperne

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af