Beyoncé- og Adele-samarbejde på trapperne

Beyoncé- og Adele-samarbejde på trapperne
Adele og Beyoncé. (Foto: Christopher Polk/Getty Images)

To af deres generations ubestridt største stemmer har efter sigende fundet vej til samme track. OneRepublic-frontmand Ryan Tedder har afsløret, at et nyt nummer er på vej fra gruppen med både Beyoncé, Adele og ikke mindst Coldplay-frontmand Chris Martin som features.

Det bliver således første gang, Adele og Beyoncé deler nummer, men vi gætter på, det i hvert fald for mindst én af parterne er en drøm, der går i opfyldelse. Adele har adskillige gange udtrykt sin beundring for sin popkollega, og hun dedikerede da også sin takketale til Beyoncé i 2017, da Adele vandt en Grammy for årets bedste album med ’25’ – foran snuden på Beyoncé og hendes ’Lemonade’.

Tedder afslører dog endnu intet om, hvornår vi kan vente samarbejdet.

Læs også: For 20 år siden udgav Destiny’s Child et r’n’b-mesterværk – arven lever stadig videre

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af