Ugens bedste sneaker-nyheder – Prada-samarbejde, Wood Wood og Off-White-dato

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.
Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Prada (@prada) den

Luksus møder sport i nyt, stort samarbejde

Rygterne har kørt, men nu har Prada og Adidas officielt annonceret deres samarbejde. Det er stadig sparsomt med info, men Prada skriver, at deres collab vil fokusere på fodtøj lavet af modehuset i Italien, og at vi nok er ude i sejlersko laver under mærkets Luna Rossa-linje. Samtidig lyder det dog, som om der kunne være tale om et længerevarende samarbejde. Det må tiden vise.

Off-White x Nike-hypen fortsætter

Ja, nu lander Virgil Ablohs bud på Vapor Street-silhuetten endelig i salg. Som det længe har været teaset, så fortsætter den æstetikken fra for eksempel Zoom Terra Kiger 5 med det markante snøresystem og gummipiggene på sålen. Samtidig kommer modellen med en overdel, der nærmest er gemt under et transparent ekstralag.


Herhjemme får Naked alle tre colorways til salg (er også en gul/blå). Det sker via tre separate raffles. Samtidig med skoene lander der også en minikollektion, som Naked også får på hylderne.

Tyler, The Creator hopper med på bølgen

Hvis jeg havde en kroner, for hver gang jeg har skrevet trail-sneaker, så… ja, det er en af de seneste års største tendenser, hvilket for alvor bliver understreget dette efterår. Det sætter Tyler, The Creator og Converse en tyk streg under med deres næste model, GLF Gianno Ox, som allerede kommer i salg på mandag.


Modellen, der skiller sig markant ud fra deres tidligere samarbejde på Chuck 70- og One Star-silhuetterne, har netop alle markørerne fra udendørs-looket – fra den kraftige sål til snøresystemet og hælstroppen. Den ene colorway tager også udgangspunkt i de opsigtsvækkende farvekombinationer, som vi for eksempel også kender fra Nikes ACG-linje. Naked får begge versionerne til salg til 1.080 kroner.

Kanye West og sneaker-designeren Steven Smith. (Foto: Brad Barket/Getty Images)

Seneste Kanye-nyt

Kald det en ugentlig feature, i hvert fald er der ofte nyt fra Yeezy-land. I denne uge har Kanye vist sin Foam Runner eller Clog, eller hvad den kommer til at hedde, frem i forbindelse med en Fast Company innovationskonference. Gummikonstruktionen indeholder eftersigende alger og skriver sig altså ind i tidens fokus på mere ansvarsbevidst produktion. Modellen forventes først ude i løbet af 2020.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af PY_RATES™️ (@py_rates_) den


Til gengæld er der næsten visse ligheder med skelettet på overdelen af Yeezy 700 V3, som rygtebørsen Py_rates altså mener kommer i salg om en lille måned til alle dem, der lige mangler en sidste julegave – eller et ønske.

King Push klar med nye Ozweego-colorways

Pusha T har efterhånden haft fingre med i mange sneaker-releases, og snart kan han tilføje endnu en til cv’et, når Adidas slipper to nye colorways af Ozweego-modellen.


Der er egentlig ikke så meget mere at sige, udover at begge versioner bruger neondetaljer til at skabe kontrast på de ellers mørke farvekombinationer. Adidas sætter begge til salg den 16. november til 1.199 kroner.

Wood Wood klar med Adidas-samarbejde

Det danske brand har tidligere lavet versioner af Adidas’ UltraBoost, og nu blander de igen blod, når Wood Wood giver to bud på ’19-versionen af silhuetten. De to colorways passer godt til efterårspaletten, ligesom de grove strik på Primeknit-overdelen.


Wood Wood har også sat sit logopræg på modellen, både med en strop ned langs vristen og under svangstøtten, der også agerer snøresystem. Begge colorways kommer til salg næste fredag den 15. november til 1.599 kroner hos Sneakersnstuff, der også får en minikollektion fra samarbejdet på hylderne.

Nike ridder Air Max-bølgen

Det er en af Nikes stærkeste linjer, så selvfølgelig holder sportsgiganten klogt Air Max-familien i vores bevidsthed hele tiden med samarbejder, colorways og arkivfund. Det er sidstnævnte, vi er ude i her. Nike har nemlig fundet Air Max Plus III, der altså er fra Tn-linjen, frem igen. 90’er-viben får fuld fart på af striber og de skinnenden plastikdetaljer.


Den første colorway er til salg hos Nike for 1.450 kroner, mens en violet og en grå version skulle komme i salg den 30. november.

Vans vil redde planeten, eller…

Miljødebatten fylder heldigvis mere og mere, og selvom det ofte er faretruende tæt på at blive et nyt buzzword og salgsparameter i modebranchen, så bliver det i hvert fald italesat. Hos Vans har det blandt andet resulteret i en ‘Save Our Planet’-kollektion, der både indeholder tøj og sko med print af verdenskortet.


På skosiden er det Sk8-Hi og Era, der skal hjælpe med at samle penge ind. Vans donerer nemlig op til 1,3 millioner kroner af fortjenesten til nonprofit-organisationen Sustainable Coastlines Hawaii, der arbejder med at beskytte øens kystlinje. Vans har kollektionen til salg nu. Så kan man jo diskutere, om det ikke snart er tid til at droppe diverse tøjproduktioner for at sætte fokus på miljøet. Det kan måske gøres på andre måder?

Stærk model fra Nike-underlinje

Det er N. 354 (der er navngivet efter Steve Prefontaines tidligere amerikanske rekord på mil-distancen), som står bag denne hybrid-sneaker. Sålen er, som navnet, React-Type GTX, afslører, den efterhånden velkendte React, men det er lige så meget den todelte overdel, der løber med opmærksomheden. Den inkluderer også sæsonpassende Gore-Tex, så tidens våde vejr forhåbentlig preller af.

Sneakersnstuff sætter den blå colorway til salg på torsdag til 1.299 kroner, mens Wood Wood får den hvide version på hylderne til 1.450 kroner.

Trail-sneaker til hjemmebrug

Ja, udendørs-looket er for længe siden blevet noget, man dyrker langt væk fra skoen og mudrede skovstier. Det slår Asics fast med denne trippelhvide colorway af deres GEL-Fujitrabuco 7. Den vil i hvert fald næppe blive ren igen efter en rigtig vandretur i det fri. Til gengæld er den vildt flot med de mange tone-i-tone detaljer. Den koster 1.150 kroner hos Asics.

Læs også: Vetements overhaler Kanye West indenom – kører ugly-moden helt ud

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af