Vetements overhaler Kanye West indenom – kører ugly-moden helt ud

Vetements overhaler Kanye West indenom – kører ugly-moden helt ud

Det skabte både forundring og overskrifter, da Kanye West i foråret blev spottet i, hvad der mest af alt mindede om et par dykkersko, altså en neoprensok med en tynd sål. Mens de fleste stadig regner med, at det er en Yeezy-model, som kommer i handlen på et tidspunkt, så er Kanye nu blevet overhalet indenom af Vetements.

Brandet, der med designeren Demna Gvasalia ved roret, var med til at starte hele bølgen af 90’er-mode og sætte spørgsmålstegn ved, hvad der gør luksus til luksus, har nemlig sat deres bud på looket til salg hos Matchesfashion.

 

Godt nok har Demna Gvasalia forladt det nu knapt så hypede brand for at hellige sig sit arbejde hos Balenciaga, men Vetements fortsætter den tidligere chefdesigners stil, som ofte er blevet refereret til som ugly fashion. Og netop det udtryk kommer til sin ret med deres ‘Logo-jacquard sock trainers’, som de blot hedder i webshoppen.

I modsætning til Kanyes version er der her tale om en vævet sokkeoverdel, som både Vetements og Balenciaga var med til at sætte fokus på for nogle år siden, men den store forskel er altså sålen, der blot er som undersålen på et par sneakers – mellemsålen er helt skåret væk.

Det giver et noget specielt og bart look – som strømpesokker du kan have på udendørs. Det spiller Vetements også på med mønstret under sålen. Til gengæld er de dyre. 4.050 kroner koster de hos Matchesfashion, der har en hvid og en sort colorway til salg.

Læs også: Ugens bedste sneaker-nyheder – Star Wars, rappersamarbejder og stærk New Balance-model

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af