Supreme Oreo har allerede ramt astronomiske resell-priser

Supreme Oreo har allerede ramt astronomiske resell-priser

Vi havde spekuleret lidt i, hvad det ville betyde for resell-markedet, når Supreme i går satte deres allerede vildt omtalte Oreo-samarbejde til salg. For hvor meget gider man betale for noget, der forgår og bliver dårligt? Åbenbart rigtig meget.

I hvert fald hvis man tager diverse eBay-auktioner for gode varer. Her har flere forhandlere nemlig sat de nyslupne pakker med tre kiks i til salg, og i skrivende stund står den dyreste pakke i omkring 110.000 kroner! Og så er der vel at mærke stadig fire dage tilbage, før auktionen slutter. Prisen hos Supreme var eftersigende 50 kroner for en pakke.

Som man ofte ser, blev pakken faktisk også sat til salg i onsdags, altså før salget overhovedet startede hos Supreme. Vi har ikke styr på, hvordan det sker, men teorierne inkluderer, at folk, der kender Supreme-ansatte, får fingre i nogle produkter før tid og er med til at skubbe yderligere til hypen.

Lige nu er der dog også andre auktioner, hvor priserne ligger mellem 250 og 75.000 kroner. Det afhænger dog mest af, hvornår de er startet, så det må formodes, at de billigste pakker stadig vil koste adskillige tusinde kroner.

Vi glæder os dog mest til, at videoerne hvor folk spiser 100 Supreme Oreos kommer, eller hvor folk blender dem, ligesom vi så videoer, hvor folk smadrede Supreme-mursten. Bare fordi. Ikke at vi er fans af hele den besynderlige tendens med at brænde Supreme-produkter, men der er noget fantastisk ved at se nogen spise en Oreo, som øjesynligt kunne indbringe dem flere tusinde kroner. Mon ikke de videoer snart kommer?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af