Tres Chicas

Den countryorienterede guitartrio, Tres Chicas, har eksisteret i fem år, men først nu udgiver de deres første internationale cd. ‘Sweetwater’ er en sød samling akustiske sange med én fod i countryland og den anden fod i gode gamle folkmusic traditioner. Samtidig har pigerne et godt øje til vokalharmonierne. Pladen med de tre tøser er fremragende produceret og er i det hele taget en gennemsympatisk affære, der i de bedste stunder lede tankerne hen på Emmylou Harris, men sangene er for konturløse til at fascinere i længden.

Fans og forudindtagede vil være tilfredse, men der er ikke bare én akkord eller ét uventet arrangement, der kan gribe fat i nye lyttere med præferencer for andet end country og folk. Tempoet vugger blidt der ud af som The Corrs uden de gode melodier eller en moden og sat udgave af Wilson Phillips. Teksterne handler om nærhed og kærlighed og man hygger sig i selskab med Tres Chicas. Men hvor er vingefanget?

Caitlin Cary har en baggrund i bandet Whiskeytown, Lynn Blakey i Glory of Fountain og Tonya Lamm i Hazeldine. Bands der er kendte i North Carolina og omegn, men som ikke har gjort sig i Europa uden for enkelte internetlommer. “There’s always been a stolen-moment quality to the Chicas”, hedder det på cd’ens bagsidetekst. Og det vil der blive med at være, fristes man til at tilføje.

Tres Chicas. 'Sweetwater'. Album. Yeprock Records/Kick Music.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af