Adem

Alt kan jo efterhånden lade sig gøre inde på musikkens store legestue, hvor genrer blandes stadig mere fantasifuldt og kreativt. Her har den britiske sangskriver Adem boltret sig ubekymret til trods for, han er af den gamle skole med en akustisk guitar i hånden og en håndfuld fandens smukke melodier at behage lytternes ører med.

Med enkle popsange så klare som en vinternattehimmel bruger han disciplineret og diskret elektroniske bearbejdningsmetoder til at skævvride sine herlige små perler. Nu er Adem bestemt heller ikke en fremmed i den elektronik-fikserede musikverden, idet han er en tredjedel af Fridge, der også tæller Four Tets Kieran Hebden, som tilmed har stået får miksningen af ‘Love and Other Planets’.

Og tilbage i dette fine album er man havnet i en original verden, hvor håndklap og xylofoner bringer nydelsen tilbage fra glade 60’er-popsange, imens de skæve rytmeslag bringer fødderne frem til vores egen tidsperiode. Og oven på disse modsatrettede, men alligevel så naturligt lydende blandinger, synger og spiller Adem en følsom guitar, som heldigvis altid vil være eviggyldig. Planet Adem er en hyggelig planet at besøge.

Adem. 'Love and Other Planets'. Album. Domino/Playground.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af