Joakim

4 6

Hvad gør man, når man som den franske musiker, dj og producer Joakim oplever at miste et helt album, fordi ens computer bryder sammen? Man beslutter da bare at trække på real manpower i stedet for computerens manglende samarbejdsevner.

Sammen en en flok legesyge landsmænd har Joakim således lavet et album, som i sine bedste øjeblikke er en underfundig blanding af håndspillede dansable og clubvenlige numre, parret med en fornemmelse for udsyring og repetition, som ofte kører i lange sekvenser, dog uden at det hele bliver kedeligt.

Igennem de 16 numre på albummet præsenteres man for improvistionsnumre, støjende rocknumre, digital skabt støj, numre der ville passe perfekt til gamle computerspil, dansabel poprock med distortion og lækre analoge lyde fra forskellige keyboards og synthesizerere, der ville have gjort sig godt i mange Kraftwerk-numre.

Dog er ikke alle numre på albummet lige vellykkede, og Joakim kunne med rette have fravalgt fire-fem af de mindre interessante numre, og så havde han stået tilbage med et endnu mere homogent og gennemført album. Albummet byder dog på masser af gode ideer og numre, og så længe antallet af gode oplevelser overgår de mindre gode, så står det ikke slemt til overhovedet.

Joakim. 'Monsters & Silly Songs'. Album. K7!/Playground.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af