Muse – bedste live-band 2007

Når man som Muse har masser af succes, er blevet kåret til ‘Best Live Act 2007’ af et engelsk musikblad, og samtidig spiller den ene udsolgte koncert efter den anden, må man næsten mistænke denne trio for ikke at kunne blive ved med at opretholde den høje koncertkvalitet, som de ved så mange lejligheder har vist.

Men da de tre herrer, flankeret af en nærmest usynlig fjerdemand, entrerede det Forum’ske betonhelvede til boyband-lignende jubelscener, forstod man hurtigt, at Muse spiller så godt live, simpelthen fordi de ikke kan lade være. Fra åbningsnummeret, ‘Take a Bow’, og frem til det smukt afsluttende ‘Knights of Cydonia’ beviste Muse endnu engang, at de formår at sammensætte sætliste, der, på trods af en vis afmatning halvvejs, indeholdt det ene fascinerende rock-hit efter det andet.

Gang på gang oplevede man, hvordan Matthew Bellamys skærende smukke vokal var fornemt tilpasset til hans forrygende og udfordrende guitar- og klaverspil, samtidig med at Chris Wolstenholme og Dominic Howard endnu engang bevidste, at deres samspil mellem bas og trommer udgør den mest solide og tight spillede bund anno 2007.

For de forvente fans på Muse-trip, blev denne onsdag aften således omformet til en alt for tidlig, men yderst kærkommen julegave, hvor den kompetente blanding af lyd, lys, smukke visuals, balloner, og ikke mindst et usædvanligt velspillende band endnu engang beviste, hvorfor Muse er værdig til titlen som årets bedste live-band.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af