Lana Del Rey har allerede skrevet ni sange til sit nye album ‘Honeymoon’

Lana Del Rey har allerede skrevet ni sange til sit nye album ‘Honeymoon’

Det er ikke mere end et halvt år siden, at Lana Del Rey udgav sit andet album ‘Ultraviolence’, der lukkede munden på de fleste, som troede, at den amerikanske sangerinde var en ‘Video Games’-døgnflue. Del Rey er dog allerede i fuld gang med sit næste album, har hun nu afsløret i et interview med Billboard.

Albummet kommer til at hedde ‘Honeymoon’ og der er allerede skrevet ni sange til det, hvoraf fire af sangene er ‘produceret perfekt’.

»Det er meget forskelligt fra det seneste og har mere tilfælles med de første to, ‘Born to Die’ og ‘Paradise’. Jeg færdiggjorde mit seneste (album, red.) i marts og udgav det i juni og havde allerede der en idé til en opfølgning. Det vokser til noget, jeg rigtig godt kan lide. Jeg nyder at synke ind i en lidt mere noir-orienteret stemning med dette album«, siger Del Rey, som dog ikke fortæller noget om, hvorvidt The Black Keys’ Dan Auerbach vender tilbage i produerstolen.

Lana Del Rey er i øjeblikket aktuel med sangen ‘Big Eyes’, der er fra soundtacket til Tim Burtons film af samme navn.

Læs også: ‘Ultraviolence’ på vores liste over de bedste album fra 2014

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af