NorthSide: Placebo, Death Cab for Cutie og BBC Sound of 2015-vinder på plakaten

NorthSide: Placebo, Death Cab for Cutie og BBC Sound of 2015-vinder på plakaten

NorthSide præsenterede i sidste uge fire nye navne, men nu er det igen blevet tid til nye annonceringer. Dagens fire navne føres an af Placebo og Death Cab for Cutie, mens man til sommer også kan opleve De Eneste To og den engelske trio Years & Years, som tidligere i år vandt BBC Sound of 2015

Placebo, med den androgyne Brian Molko i front, kommer til NorthSide med deres glammede artrock. Bandet har syv album på samvittigheden, senest ‘Loud Like Love’ fra 2013. Death Cab for Cutie med Ben Gibbard i front fik deres gennembrud i 2003, men i år varsler nye tider med albummet ‘Kintsugi’, der er ude den 31. marts.

Peter Sommer og Simon Kvamms De Eneste To spillede en hemmelig koncert på sidste års NorthSide, men vender nu ordentligt tilbage me deres 2014-album ‘Dobbeltliv’. Years & Years spiller frisk synthpop, og er altså ifølge BBC et navn, man skal holde skarpt øje med i 2015. De er øjeblikket aktuelle med singlen ‘Desire’.

Læs også: 20 koncerter du skal opleve i februar

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af