Top Track: Matthew E. White ‘Rock & Roll Is Cold’

Top Track: Matthew E. White ‘Rock & Roll Is Cold’

Da NorthSide i december afslørede, at Matthew E. White kommer forbi dette års festival kunne man godt fornemme, hvad der snart skulle blive en realitet. Og ganske rigtigt: Senere samme dag afslørede soul-bamsen fra Richmond, Virginia, at hans andet album, ‘Fresh Blood’, ligger klar den 2. marts.

Nu har vi så fået førstesinglen i form af den mantra-agtige ‘Rock & Roll Is Cold’. Med linjen »everybody likes to talk shit« er det nærmest en voksenudgave af ‘Sesame Street’ i sin simple, venligt leverede tekst, der prikker hul på myter og klicheer om tre genrer, som ligger Whites eget sydstatshjerte og musik tæt: Rock’n’roll, r’n’b og gospel. Og den børnevenlige lyric-video gør kun sammenligningen mere passende.

Her blæser hornene side om side med diverse udråb og et labert piano, der står for en vigtig del af det blide, fyldige lydbillede, vi blev bekendt med på Whites blændende og 70’er-groovende debutalbum ‘Big Inner’ fra 2013.

Seneste Top Track: The Staves ‘Steady’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af