Big Sean fortsætter solid stime: Hør nye numre med Kanye West, John Legend og Jhené Aiko

Big Sean fortsætter solid stime: Hør nye numre med Kanye West, John Legend og Jhené Aiko

Der skete et eller andet, da Big Sean i slutningen af januar udgav tracket ‘Blessings’. G.O.O.D. Music-rapperen har aldrig for alvor overbevist, men her kunne han (til en vis grad, ro på) stå side om side med Kanye og Drake, der gæstede nummeret fra Seans kommende album ‘Dark Sky Paradise’, der er ude 23. februar.

Nu er han tilbage, og det med hele to numre: ‘Win Some, Lose Some’, der gæstes af Jhené Aiko, og ‘One Man Can Change the World’, som har besøg af mentoren Kanye West og G.O.O.D.-kollegaen John Legend.

Numrene er ikke helt så overbevisende som ‘Blessings’, men Big Sean fortsætter alligevel de fine takter – her i et mere afdæmpet toneleje. Først og fremmest på den fine ‘Win Some, Lose Some’, der dog smager lidt for meget af Drake i produktionen. Måske fordi Drizzy også har gjort brug af Jhené Aiko før – det her er ikke milevidt fra Drakes ‘From Time’.

Kanye og John Legend synger omkvædet på klaverballaden, ‘One Man Can Change the World’, der sluttes af med nogle få rørende ord fra Big Seans bedstemor, der gik bort i 2014.

Konklusion ovenpå de seneste tre uger: Måske der alligevel er mere til Big Sean end at være Ariana Grandes kæreste og det her komplet geniale klip fra Jimmy Kimmels Mean Tweets-segment.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af