Joey Bada$$ er første hiphop-navn til Tinderbox

Joey Bada$$ er første hiphop-navn til Tinderbox

Fire nye navne er klar til Tinderbox, og med Brooklyn-rapperen Joey Bada$$ har festivalen i Odense puttet det første hiphop-navn på plakaten. Herudover drejer det sig om Marie Key, Rival Sons og Above & Beyond.

Bada$$ fra newyorker-slænget Pro Era kommer til Tinderbox med sit nyligt udgivne debutalbum  ‘B4.Da.$$’, hvor han gik tilbage i tiden for at hylde den gyldne 90’er-hiphop fra New York. Marie Key er også albumaktuel med sit tredje album, ‘Tænker du vi danser’, der delvist skiftede det knuste hjerte ud med boblende pop-melodier.

Dj-kollektivet Above & Beyond vender tilbage til Danmark efter et show i Vega, mens Rival Son udbygger festivalens rockprofil.

Læs også: Distortion laver konceptet om – slår Final Party og Havnefest sammen til minifestival

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af