Lyt: Purity Ring slipper den afdæmpede ‘Repetition’

Lyt: Purity Ring slipper den afdæmpede ‘Repetition’

Den canadiske duo kunne for et par uger siden annoncere, at de til april giver koncert i Lille Vega med deres eksperimenterende synthpop. Nu har du mulighed for at varme op til koncerten med endnu et nummer fra deres kommende album ‘Another Eternity’.

Tredje smagsprøve fra albummet er ‘Repetition’, som duoen spillede som en del af et interview med Huw Stephens i hans radioprogram på BBC1. I modsætning til ‘Begin Again’ og ‘Push Pull’ er nummeret knap så hårdtslående, men har fokus på Megan James’ engleblide vokal over et trap-agtigt beat. Lyt til både interview og ‘Repetition’ nedenfor, som starter ved 8:29.

Læs også: Purity Rings nye album ‘Another Eternity’ lander i foråret – hør singlen ‘Begin Again’

Læs også: Top Track: Purity Ring ‘Push Pull’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af