Purity Ring bringer deres innovative synthpop til Danmark

Purity Ring bringer deres innovative synthpop til Danmark

Med dragende melodier og malende lydlandskaber har den canadiske synthpop-duo Purity Ring fået skabt sig en stor fanskare på relativt kort tid. Nu kommer Megan James og Corin Roddick til Danmark for at spille i Lille Vega den 19. april. Det bliver deres første besøg på dansk grund siden de spillede til vores modeugefest tilbage i 2012.

Duoens andet album, ‘Another Eternity’, udkommer den 2. marts, og ud fra de første to numre, ‘Push Pull‘ og ‘Begin Again‘, kan man høre, at canadierne er gået i en mere poppet retning end på deres debut ‘Shrines‘. Med James’ fortryllende vokal og Roddicks kombination af r’n’b og synthpop maler de perfekte billeder til de mørke, men smukke kærlighedssange.

Duoen blev desuden kendt for deres lysshow under turneen med ‘Shrines’, hvor forskellige lamper var en del af Roddicks instrumenter. De tager ikke den samme opsætning med til april, men er ved at lægge sidste touch på et nyt setup, som skulle blive lige så spektakulært som det forrige.

Billetsalger starter den 30. januar kl. 10.00 via Billetlugen.

Purity Ring (CA)
19. april
Lille Vega, København V
Billetpris: 160 kr.

Læs også: 20 koncerter du skal opleve i februar

Læs også:  NorthSide: Placebo, Death Cab for Cutie og BBC Sound of 2015-vinder på plakaten

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af