Purity Rings nye album ‘Another Eternity’ lander i foråret – hør singlen ‘Begin Again’

Purity Rings nye album ‘Another Eternity’ lander i foråret – hør singlen ‘Begin Again’

Purity Ring udsendte i december den inderlige førstesingle ‘Push Pull‘ fra deres kommende album. Nu ligger det fast, at Montreal-duoens anden fuldlængde kommer til at hedde ‘Another Eternity’ og udkommer den 2. marts. Albummet har Megan James og Corin Roddick optaget i deres hjemby Edmonton, og for første gang er de to gået sammen om at optage det heke. Debutalbummet ‘Shrines‘ fra 2012 optog de hver for sig i to forskellige byer.

Sammen med udgivelsesdatoen medfølger også den nye single ‘Begin Again’, der gør sit for at bevise, at ventetiden har været det hele værd. Her skubber duoen sig selv mod en mere poppet lyd, men glemmer ikke dem selv og de kærlighedsbundne tekster: »You be the moon I’ll be the earth / and when we burst / start over o’darling / begin again«.

Læs også: Et nyt musikår: De 14 mest imødesete udenlandske album i 2015

‘Another Eternity’
1. ‘Heartsigh’
2. ‘Bodyache’
3. ‘Push Pull’
4. ‘Repetition’
5. ‘Stranger Than Earth’
6. ‘Begin Again’
7. ‘Dust Hymn’
8. ‘Flood On The Floor’
9. ‘Sea Castle’
10. ‘Stillness In Woe’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af