Unknown Mortal Orchestra annoncerer nyt album ‘Multi-Love’ – hør titelnummeret

Unknown Mortal Orchestra annoncerer nyt album ‘Multi-Love’ – hør titelnummeret

Psychrockerne fra Unknown Mortal Orchestra har offentliggjort, at deres tredje album, ‘Multi-Love’, lander den 25. maj. Det skal følge op på newzealændernes to udgivelser fra 2013 ‘II’ og ‘Blue Record’, hvoraf sidstnævnte var en ep.

Sammen med offentliggørelsen har Unknown Mortal Orchestra delt titelnummeret, der i en blanding af alt godt fra havet minder om bandets selvbetitlede debut fra 2011. Gruppen har udtalt, at det nye album kanaliserer psychånden, men uden at glemme de seneste 40 års innovatører.

‘Multi-Love’
1. ‘Multi-Love’
2. ‘Like Acid Rain’
3. ‘Ur Life One Night’
4. ‘Can’t Keep Checking My Phone’
5. ‘Extreme Wealth and Casual Cruelty’
6. ‘The World Is Crowded’
7. ‘Stage or Screen’
8. ‘Necessary Evil’
9. ‘Puzzles’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af